Thursday, 8 September 2011

Contest gadis Freehair/Bershawl


korang nak join tak contest yang EE nak buat ny?contest ape?contest gadis Free hair/Bershawl paling comel .. makna nye contest ny ada dua kategori la,Free hair(rambut jangan ikat ye,nak yang lepas jewh) and kalau korang pakai shawl pon boleh join jugak .. cara nye senang jewh korang tekan like page EE and korang upload la picture korang kat situ ..  and then EE akan upload picture korang kat album .. lepas tu korang boleh la suruh membe membe korang like picture korang .. siapa dapat undian terbanyak EE bagi la hadiah yang tak seberapa .. :) hehe EE baru jewh berjinak jinak wat contest ny .. so kalau korang berminat sila la upload picture korang kat page EE kayh .. contest bermula dari SEKARANG!!!!

Thanks For Read My Blog ^__^

2 sayang echa:

E y r a a Atiqa said...

hai. singgah belog ni.
kontes tak habes lagi?

Eycha Evans(EE) said...

tak lagi .. :) ade lagi 16 hari

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans