Friday, 9 September 2011

Happy Anniversary for 2 months BieBie ♥


 wow sudah dua bulan EE and Hubby couple .. ^__^ lama gak kan .. emm thanks bie coz pertahan kan hubungan kita sampai sekarang .. sayang bahagia sangat dengan bie .. bie lah satu satu nye kat hati sayang sekarang dan selamanye .. sayang janji akan jaga hubungan kita sebaik yang mungkin ..  sayang hope bie pon sama kayh .. bie pon jaga hubungan kita tau,kalau sayang salah bie marah jewh :P,sayang happy gila bila balqis cakap yang bie marah marah dia and bie cakap kat dia yang kita berdua tak amik port pasal facebook fake tu .. tu tanda nye bie betul betul cayang kan sayang la kan kan kan?even kita susah nak jumpa pon bie tetap setia di sisi sayang kan bie .. thanks so much bie .. heyy korang,doa kan EE and Hubby berkekalan sampai ke alam perkahwinan tau :)
Thanks For Read My Blog ^__^

2 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans