Sunday, 30 October 2011

Air Mata Yang Memberi 1001 Kesedaran Padaku




hello pembaca semua,korang sihat?dah makan?dah?bagus la .. EE?EE sihat jewh and belum mamam agy .. mak belum masak :P hmm kalau korang tengok wall page EE mesti dah tau kan yang EE and MIA dah putus?emm EE dah putus dah dengan dye .. dye curang dengan EE,dye couple dengan ex dye balik .. hmm berjam jam la jugak EE meraung malam malam buta semalam .. chopp chopp bukan malam,tapi pagi buta kowt .. EE meraung sampai adik EE terbangun dari tido .. wakakakaka kuat sangat kewh EE jerit pagi tadi?haha tanya korang lak cam la korang dengar .. habis bengkak mata EE,dah jadi macam mata ikan dah .. kepala pun sakit duk hentak hentak kat dinding .. EE memang tak tentu arah gila bila tengok tiba tiba lak MIA a.k.a ahcoyy a.k.a si sepet tu wat relationship nan orang lain .. EE tumbuk dinding and hentak kepala kat dinding berkali kali sampai tangan lebam kepala lak benjol .. last last EE tak tahu nak buat apa lagi dah EE pun gy bilik air and amik wudhu and baca Al-Fatihah and doa penenang hati .. baru la tenang hati EE .. pastu EE baring atas katil and tengok tengok tangan EE,time tu tak lebam agy,baru merah merah .. EE pun fikir,kenapa EE terlalu bodoh menyakit kan diri sendiri demi lelaki yang double BODOH nye dari EE .. kenapa EE perlu meraung demi seorang PLAYBOY?lepas tu tiba tiba EE teringat pesan mak .. mak cakap kalau ALLAH ambil sesuatu yang kita sayang bermakna Dia tengah menguji keimanan kita and ALLAH buat macam tu sebab Dia sayang sangat sangat kat kita .. baru lah EE mula rasa tak apa la ahcoyy pergi dari hidup EE pun .. mungkin ALLAH sedang mengatur sesuatu yang lebih baik dan indah untuk EE so no MIA MIA agy dah kat blog EE ny kayh???.. korang ingat tak EE pernah tulis tentang doa untuk seorang kekasih tu?Alhamdulillah ALLAH dengar doa EE ..ALLAH dah buktikan yang ahcoyy bukan yang terbaik untuk EE.. thanks ALLAH .. rasa macam nak buat kenduri doa selamat lak coz ALLAH dah tunjuk diri ahcoyy yang sebenar .. pada girl kat luar sana .. hati hati ye dengan mamat kat atas tu .. dia ular lidah bercabang .. ayat dia memang sangat la manis tapi manis kat bibir jewh .. by the way someone special yang pernah hilang dari idop EE dah muncul balik dalam hidup EE taw dye muncul tepat pada waktu nye .. tiba tiba jewh text EE macam ny "hye sayang" EE ingat dye salah sent .. rupa rupa nye memang nak sent kat EE .. :P best best best ..
NOTES:buang pic si playboy yang kat belah kanan tu and ganti dengan pic ex hubby lak yang jauh lebih encem dari MIA playboy .. hikkhokkk :D gigi arnab ..

Thanks For Read My Blog ^__^

3 sayang echa:

Lieyana Ahmad said...

be strong girl . I pun pernah rasa apa yang u rasa. sakit sgt2 . byk kn brdoa ye syg . InsyaAllah . Allah Maha Mendengar . :)

acheeqa farhana said...

saba la ye..idup mmg begini..pngalaman mengajar kita untuk jadi lebih matang..chill ok! :)

ekinMesely.. said...

be strong :) everythings gonna be fine !

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans