Sunday, 16 October 2011

boyfie kedua :)


nampak tak picture mamat kat atas tu?haa tu la boyfie kedua EE .. encem kan?haha jangan jeles sangat la kan .. EE tau ramai perempuan tergila gila kan dia sekarang ny .. betul tak?johan asari johan asari nape la pandai sangat berlakon sampai buat semua orang minat kat abang johan *cehh tiba tiba abang lak* mak EE pon minat gila kat johan asari ny .. mak EE cakap dia berlakon dah sama taraf cam fasha sandha .. dua dua pandai berlakon .. hehe mak EE punya la minat cite cinta elysa sampai mak suruh EE PM kat facebook abang EE and suruh abang EE download cite ny .. setiap minggu mesti abang EE download cite cinta elysa tu and tiap tiap hari kalau ada masa terluang jewh mesti mak EE bukak cite tu .. yang pelik nye mak tak reti nak jemu kewh?cuba la layan lagu "Jenazah Cinta" nyanyian kumpulan HANDYBLACK tu .. <--- promote bapak mertua sat  Photobucketjiwang gak mak EE ny rupanye ..
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans