Thursday, 6 October 2011

I need you bie :'(

hmm hye korang,hari ny EE tak ada mood la nak update blog,tapi update gak la,dah tak ade keje kan .. EE just nak luah kan apa yang terpendam kat hati EE ny .. korang tau tak,sedih gila EE bila MIA wall EE kat facebook and cakap EE sayang ex EE,dye cemburu coz entry yang lepas lepas ada picture ex EE .. SUMPAH EE sayang dye jewh sekarang ny .. sedih kowt dye wat cam ny .. FOR YOU BIE
bie kenapa kau macam ny?kenapa kau harus cemburu sejauh ny?kenapa kau perlu cemburu dengan ex aku?kenapa?kau tahu tak yang aku cuma sayang kau jewh?dia dah lama pergi dari hidup aku la bie,tak mungkin aku akan curang dengan kau .. aku tahu kau sayang aku,tapi jangan la terlalu cemburu,please .. :'( tak kan la semua yang aku tulis pasal dia aku nak padam,nanti semua orang tercari cari entry aku sebelum ny,kau tahu tak,kalau aku putus dengan kau nanti pon mana ada aku padam semua yang aku tulis ny .. semua ny kenangan buat aku .. ny la tempat aku meluah kan perasaan aku .. blog ny la satu satu nye kawan aku,sedih,suka duka,cinta,benci semua nye aku luah kan kat sini .. apa yang aku tulis kat blog ny tak mungkin aku akan padam .. tapi percayalah cinta aku terhadap ex ex boyfriend aku dah lama terkubur .. yang aku ada sekarang ny cuma kau bie,cuma kau :'( ingat lah walau apa pun aku tetap sayang kau seorang .. dia masa silam aku,kau adalah masa depan aku ..thanks coz hari ny kau dah buat aku nangis buat pertama kali nya ..
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans