Tuesday, 4 October 2011

I'M TAKEN & I'M YOURS

heyy korang,setelah sekian lama EE tak update blog ,hari ny tiba tiba buang tebiat nak mampos nak update blog lak .. huhu bukan apa sejak kebelakangan ny EE busy dengan contest la .. ny baru ada masa nak update blog coz contest dah slow sikit .. that mean dah jarang orang upload pic kat fanpage EE .. okayh berbalik pada tajuk I'M TAKEN?yeahhh EE dah ada boyfie baru .. HAHA cam tak caya lak rasa .. tak sempat nak rasa single lama sikit .. :)
MIA
EE panggil kat dye MIA(My Incik Apek) huhu bajet nak tiru elia jejari runcing jewh  .. tapi sumpah tanpa disengaja kan EE gy gelar dia camtu coz dye ny mix chinese and melayu .. so mula mula EE gelar kan dye apek,pastu entah macam mana boleh gy gelar MIA lak .. hehe jangan marah kak elia .. by the way macam pasangan bercinta yang lain gak .. EE ingin kan yang terbaik untuk hubungan kitaorang ny .. tak mau putus putus lagi dah .. hope dye betul betul boleh jaga EE,sampai bila bile pon .. dye la cinta hati EE,and EE harap dye akan bertukar jadi cinta mati EE .. InsyaALLAH .. doa kan kitaorang ye :) for xiao acoi wong(cehh nak sebut nama cina dye aje,tak apa la nama hot dye)i love you so much ngokk .. jangan sekali kali tinggal bby tau :) .. untuk perempuan perempuan kat luar sana lak jangan nak ganggu hubungan kitaorang la .. langkah mayat aku dulu kalau korang nak dye .. kbaiiii ..
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans