Saturday, 15 October 2011

Lelaki Misteri




 hai korang .. thanks coz lagi sekali korang datang baca entry entry yang EE tulis .. sob sob terharunyePhotobucketapa apa pun thanks kayh sudi baca blog EE walaupun tak berapa best Photobucketlayan kan jela story EE ny .. okayh okayh berbalik pada tajuk .. lelaki misteri?yupss lelaki misteri .. semalam tiba tiba ada lelaki tak dikenali call EE and cari perempuan Photobucket bernama bella .. aikyakk saya bukan bella saya EE la .. EE pun bagitahu la dia yang dia salah no .. dia cakap sorry,lepas tu dia nak berkawan dengan EE lak .. ermmm tak kan EE nak cakap tak boleh lak kan,EE pun boleh kan aja la .. cakap punya cakap,dia pun tanya birthday EE .. dengan jujur and ikhlasnya EE jawab la .. nak tahu tak?dia tu pandai tengok orang melalui tarikh hari jadi .. woi woi bukan dia boleh nampak kita,cuma dia boleh tahu perangai kita,apa yang kita tak suka,apa yang kita suka .. OMG apa yang dia cakap pasal EE semalam kebanyakan nya betul,cuma satu je salah .. dia cakap EE suka berjimat .. hakikat nya EE sangat sangat la boros .. selagi ada duit dalam poket selagi tu la EE akan abis kan denga membeli benda tak berfaedah .. hohohoPhotobuckettapi EE pelik la,ada jugak orang macam lelaki misteri tu kan .. sampai EE teruja la jugak masa dia cakap EE ny pendiam,mudah percaya dengan orang,kuat menangis .. semua tu memang betul betul diri EE .. yang paling EE suka kan,lelaki mieteri tu cakap kalau EE bercinta dengan seorang lelaki tu,lelaki tu jela yang EE sayang sampai lelaki tu luka kan hati EE pun EE still sayang dia .. emm memang betul pun EE kalau bercinta memang tak boleh la putus tengah jalan,kalau putus pun EE still sayang Photobucket ex EE sampai bila bila .. EE bukan nak percaya karut marut lelaki misteri tu .. cuma agak teruja la dengan kebolehan dia  .. dah macam nujum pak belalang dah dia tu ..

 Nota:Berniat nak tukar no fon,ingat nak MIA jewh tahu my number .. tapi tak tahu bila boleh beli no baru .. malas nak gy kedai fon

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans