Wednesday, 5 October 2011

Notes From Him To Me

Kisah acoyy dgn eycha . bermula la , kisah kita pada 27/10/2011 4.00pm . aku time t0o boring . tk taho la plak fasrie mmber aku ckp eycha nie bdk howt kt fb . time t0o jgak aku unly9 fasrie tunjk la fb eycha . kemudian aku add  eycha . dgn tk sengaja nye aku terhantar heyy . kemudian dye ckp mcm kenal aku . time t0o dlm aty aku say OMG . mcm ane dye boleyy knal aku . dgn tmpa buang mse aku chat pnye chat last2 aku mntk coulpe . pnye la susah dye nk terima aku . ye la time t0o dye ingt aku nie cine asli . tk taho agama islam . kemudian aku chat lagi . tibe mse t0o aku aku pkse jgak sroh dye terima aku . hehe jhat nye aku . dye terima aku . amin2 . dye bgi nmber fon . aku coll . mlu2 kucing nk ckap ngan aku . hehe . dlm berapa2 hari  dye mntk break . coz mama dye tk nk aku tmbah dose ye la time t0o mama dye ingt aku bru msuk islam . and aku tk taho psl ugama . pdahal aku lebih sifu tahu psl agama .  haha . kemudian aku remove dye dri frnds aku . aku tk unly9 bpe2 rape hari . coz tension . aku gdoh ngan fmly aku aku buang fon aku . hampir2 nk buang laptop aku . haissz time t0o naek gila . kemudian aku cite mkslh aku kt eycha . nsib baek la eycha terima aku semula . coz mama dye bgi kite coulpe . :DD suke nyee . snjak ary t0o aku jge dye elok2 tk bgy spe2 kcau dye . klau boleyy aku sorang aje yg boleyy layn dye . aku dh jnji ngan dye tk lme lagi aku dtg merisik bermase ngan fmly aku . now aku dh berbaek ngan fmly aku semula . aku ngan eycha bertambah bhagia . bermanja2 tk bertmpat :PP saling ejek2 antara 1 sme laen . but eycha suke ejek aku . give up :DD. Eycha dengan Aku mmg  gila skit . coz dye pkai pic aku , aku pkai pic dye . haha . gila kan2 :PP . fmly aku pon dh setuju nk aku di jdoh kan dgn eycha . fmly eycha mybe bgi aku tkde mkslah . yupp mmg eycha tk lawa tk chtik mcm awek korang tpi bgi aku semua nye tk bermakna bgi aku . yg peting kejujuran dn keiklasan dye terhadp aku :)) mcm laki bini plak dah . aku suke sikap dye . aku suke tngk muke dye . baek buruk dye . aku terima . tk memilih . tuhan dh jdoh kan aku ngan dye . so aku amin sngt2 :)) coz mmg aku nk married ngan dye . :)) aku dh lme jnji ngan dye . yg aku tk an tinggal an dye and tk an skit an aty dye . smpai sekarng aku jge aty dye . :DD jngn jels :PP . bgi aku dye la angle aku dye la stu2 nye idop dn mati aku . korang jngn la nk kcau idop kita orang . aku tk kcau idop korang . so hope korang go away . okeyy la . panjang sngt pon tk boleyy . jdi karanggan dh . heheh . pe2 hal pon ilysm Eycha Evans II aku tk nak siape2 commes kt wall aku mahu pon lakeyy or grulz . terutama nye gurlz . aku delet aje . 


P/S:sweet jewh kan? .. hehe ily la ngokk .. thanks bagi notes ny kat bby :)
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans