Thursday, 20 October 2011

Searching New Boyfriend


hmm baru 2-3 hari single dah rasa bosan gila babun dah .. nak boypren..nak boypren  Photobucketada yang sudi tak?ermmm ciri ciri lelaki idaman EE ialah .. yang pertama mesti lah yang pandai agama,yang kedua duit mesti la kena ada,yang ketiga EE nak boypren yang jujur and setia .. yang keempat hormat orang tua tua .. yang kelima rupa mesti kena encem maaPhotobucketermm tapi tak payah encem sangat pun takpe *muka macam akim AF pon jadi la* .. yang penting boleh jaga EE sampai bila bila .. jangan manis kat bibir jewh tau .. HAHA memilih tak EE ny?tak kisah la korang nak cakap ape pon .. kalau tak memilih macam mana kita nak kekal lama dengan boypren kita tuPhotobucketkalau ada yang berkenan degan EE sila kenyit mata kat EE 1001 kali .. ada bran?hihihi kita kasi buli sama lelaki  Photobucketcam la ade lelaki nak kat EE yang super gedik ny .. grrrr serius bosan gila hidup single .. selalunye putus kejap dah ade lelaki Photobucket ngorat .. ny takde plak .. maybe sebab EE dah tua kowt .. hohoho okayh la tu jewh yang EE nak cakap,opsss tulis la .. byebyePhotobucket
Thanks For Read My Blog ^__^

3 sayang echa:

Ayien Ocaca said...

hehe....
amboi demand betul yer :)
ssh la babe nk cri pkwe skrg...

Nuriy Arisa said...

hehe ^_^
insyaallah EE akan jumpe boypren bru..
single pown best..
freedom ^_^

Eycha Evans(EE) said...

Ayien Ocaca-a'ah kn ssah gle nk cri pkwe skg ny .. cri pkwe mmg sng tp ssah nk dpt yg stia

Nuriy Arisa-Amin .. hehe single pon best gak,xpyah pning2 kepala duk fkir psal dye jewh ..

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans