Friday, 4 November 2011

Aku Keliru



hye korang nga wat ape tu?dah mamam?mandi?rindu EE tak .. ? alhamdulillah satu Allah tarik dari EE 2 Allah ganti kan untuk EE .. korang tau tak ex EE yang dua orang tu nak couple balik dengan EE .. sorang tu nama fairuz EE dah kenal dia dekat 5 tahun dah .. semalam dye ajak couple balik,dye janji tak kan tinggal EE lagi .. hehe padahal EE yang selalu tinggal dye dulu .. coz EE kuat cemburu .. dye mana pernah curang pun .. yang lagi sorang EE tak mau sebut nama dye kat sini coz EE tak pasti lagi betul atau tidak yang dye nak couple balik dengan EE .. kang sebut nama dye kalau dye tak nak couple dengan EE balik malu lak kang .. tapi nampak cara dye memang macam nak couple dengan EE balik .. asyik bersayang sayang time texting dengan EE .. hmm makin difikir makin keliru jadinye .. siapa patut EE pilih erk ..capital F atau dot dot dot?hee :P korang rasa mana yang terbaik untuk EE?patut ke EE bagi peluang lagi kat salah sorang tu?ataupun korang nak EE couple dengan orang lain plak?
Thanks For Read My Blog ^__^

4 sayang echa:

miss nuratikah eika said...

if i,i prefer capital f :)
depends hati u lah but hatihatilah dlm buat pmilihan tuh and kalau boleh slidik betul2. betul ke diaorg nak couple dgn u blek sbb tkut nanty hati u pulakk yg sakit :)

Eycha Evans(EE) said...

miss nuratikah eika - 2 yg EE fikir kan sekrang ny .. si capital F ny mmg mse cple dgn EE dlu pn xpnh wt hal .. mmg jge elok la krenye .. yg lg sorang 2 ntah la,mse cple asyk gaduh kowt cz dye asyk ingt ex dye jewh .. tp dye ckp dye nk try lpe kn ex dye .. ish keliru keliru .. :)

miss nuratikah eika said...

so , ikut kate hati u lah :)
u fikir btul2 taw .

Nur Kiasatina ^_^ said...

Blogwalking~ follow tina blik akak ! :)

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans