Wednesday, 16 November 2011

Entry Khas Untuk Insan Yang Bernama SOLEH


hye semua,okayh entry kali ny khas EE wat untuk insan bernama soleh .. EE tak tahu jantina dye lelaki or perempuan .. tapi yang penting EE tak tahu apa tujuan dye hantar kata kata kutukan kat shoutbox EE .. kiranye macam nak kata EE tak ada maruah la kowt .. coz bercinta kejap pastu putus,pastu cakap cinta gila la ape kan .. yup memang cinta gila .. EE memang tergila gila kat boyfie EE .. sayang sangat sangat .. tapi EE putus bukan kehendak EE kayh .. dyeorang yang tak tahan couple dengan EE lama lama,kenapa EE cakap dyeorang tak tahan couple dengan EE lama lama?coz EE tak boleh jumpa dyeorang selalu .. so dyeorang bosan couple dengan EE,dyeorang sayang EE tapi sayang tapi tak jumpa pun tak guna jugak kata dyeorang .. EE memang sayang semua ex ex EE semua .. SAYANG SAMPAI BILA BILA .. sebab tu sampai sekarang tiap tiap kali anniversary perkenalan EE nan dyeorang EE tetap wish kat blog ny even dyeorang tak baca pun .. untuk pengetahuan soleh EE still berkawan baik dengan semua ex ex EE .. ny cara EE,soleh mesti awak nampak EE cam playgirl kan?sory la EE tak sejahat tu, so jangan anggap EE jewh jahat .. soleh awak tak kenal EE siapa pun .. kenapa perlu judge EE???kenal EE dulu baru judge kayh ..  awak cakap awak tak ada link blog nak bagi kan?okayh EE cabar awak komen kat fanpage EE .. EE nak tahu kamo siapa ..apa apa pun thanks la soleh ye coz EE rasa awak la pembaca setia blog EE .. coz dah dua kali kamo bagi nasihat kat EE ..
NOTES:semua benda yang EE cerita dalam blog EE ny semua berdasar kan pengalaman dan apa yang EE lalui .. ini blog EE so biar la EE nak cite apa pun kayh .. tak suka tak payah baca and bagi komen yang agak terhiris hati EE .. please la jangan buat EE nangis ..

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans