Wednesday, 9 November 2011

happy anniversary for 4 months capital P

heyy capital P,awak ingat lagi tak tarikh 9 hari bulan ny?hmm confirm awak tak ingat kan?yela awak dah lupa semua pasal saya .. tapi saya masih ingat tarikh 9 hari bulan ny .. tarikh ny penah jadi tarikh penting untuk kita berdua dulu .. awak ingat lagi tak bila kita amik keputusan untuk couple?ya tarikh 9 hari bulan ny la tarikh kita couple .. tapi sekarang kita dah tak ada apa apa hubungan .. tapi saya still ingat awak sampai sekarang .. awak ingat saya tak?hmm saya rindu awak .. saya tak pasti apa yang saya rasa ny awak rasa atau tidak .. awak tahu tak tiap kali saya online mesti saya usha wall facebook awak .. hemmm bila saya tengok wall facebook awak saya rasa macam nak nangis jewh .. emm saya tulis banyak banyak pun belum tentu awak baca so saya nak wish selamat hari perkenalan kita yang ke 4 bulan .. hope you will happy always .. walaupun bukan dengan saya .. uwaaaa nak nangis .. :'(
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans