Tuesday, 29 November 2011

Happy Birthday !!!

happy bday to you,happy bday to you,happy bday to you .. happy bday to you .. ermm happy bday ex ku yang tak mau kawan nan saya lagi .. see saya still ingat birthday awak .. that mean saya tak pernah lupa la kan .. haha,apa apa pun hope awak happy selalu ye ..kalau boleh saya nak wish depan depan dekat awak .. tapi bila saya add awak kat facebook jewh mesti awak block saya balik,pastu saya add awak guna acc saya yang lain pun awak block saya gak .. kenapa erk awak buat macam tu .. ?sampai bila saya nak wat acc facebook banyak banyak coz nak add awak?hmm saya tahu mesti awak marah kat saya sebab saya yang mintak putus dengan awak dulu kan?hmm tapi awak tak patut buat saya macam ny .. tak cian saya erk?hehe dah tua dah awak kan,dah 19 tahun dah .. andai kata awak sengaja or tak sengaja baca blog saya ny saya nak mintak maaf banyak banyak kat awak kalau sepanjang kita couple dulu saya banyak sangat sakit kan hati awak sampai awak membenci saya macam ny .. i love you sebagai kekasih lama .. hehehe .. okayh la .. tu jewh la kowt yang saya nak wish untuk awak kali ny .. tahun depan saya wish lagi kayh ..
NOTES:29/11/2011 .. sebahagian dari tarikh penting dalam hidup EE .. :) birthday ex boyfriend EE yang kat atas tu  ..

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans