Thursday, 1 December 2011

Untung La Tak Ada Orang Sayang :)

untung betul tak ada boyfie .. :) dah dekat sebulan lebih EE tak topup .. selalunye bulan 12 la bulan yang paling EE tak suka lalui coz tak ada duit untuk nak topup now EE still boleh tersenyum walaupun duit sesen pun tak ada dalam poket .. lepas tu EE pun hidup dah makin happy sekarang ny .. tak payah pening pening fikir pasal boyfie agy dah .. so buat masa sekarang ny EE tak mau tangkap cintan agy .. nak single jewh dulu .. nak hidup tanpa cinta .. :) apa salah nye sekali sekala hidup tanpa cinta kan kan kan? .. hehe okayh la EE dah mengantuk sangat ny .. nak tido jap,byebye ..
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans