Thursday, 21 June 2012

Teruja Kayh

 

 

nampak tak muka teruja EE tu .. ehh bukan muka EE .. muka kucing tu la .. tapi muka EE sekarang ni macam tu la lebih kurang .. teruja gila sebab dapat menghapdate blog lagi .. sekian lama senyap sunyi je blog ni kan .. huhu .. ehh dah lama tak update blog sampai nak lupa email dah nasib baik ada salin email kat buku tiga 5 EE tu .. okayh first EE nak ucap kan berbanyak terima kasih kat mak EE sebab bagi EE pinjam RM30 untuk beli topup UMobile .. huhu dah beli topup tu apa lagi EE langgan la internet yang RM28 sebulan tu then buat hotspot guna samsung galaxy y EE .. tak tahu la laju ke tak .. tapi setakat ny laju dohh .. haha .. ehh korang apa cerita?sihat?mesti korang dah lupa kan dengan blog EE ny kan?please jangan lupa .. hee lepas ny confirm korang ingat kat EE ..sebab EE akan aktif berblogging balik .. InsyaALLAH .. :) okayh la EE nak solat jap .. byebye semua ..

Thanks For Read My Blog ^__^

Wednesday, 20 June 2012

Still berblogging

 
 Hyep korang .. Lama EE tak update blog kan?saja menghilang kan diri buat sementara .. Haha actually EE tak ada masa la nak update blog .. Sebab online pun guna phone je .. Ni pun pinjam ipad akak ipar jap .. Nak melepas kan rindu kat blog pink EE ni .. Yela dah dekat setengah abad tak update .. Korang apa khabar?mesti korang rindu dengan EE kan?jangan risau EE still akan menghapdate blog ni .. InsyaALLAH mulai bulan ni EE akan aktif berblogging balik .. Korang tunggu kemunculan semula celoteh EE kayh .. Banyak suka duka yang EE nak share dengan korang ni .. Okayh la setakat ni dulu EE update .. Byebye follower tersayang ..
Thanks For Read My Blog ^__^

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans