Wednesday, 4 July 2012

minah sadis!



hello melloww blogger semua .. di sini EE nak cerita sikit la pasal sorang minah sadis ny .. entah apa entah masalah dia .. macam tak suka je EE kawan dengan kawan dia tu .. boleh pulak dia cakap yang EE ny fakers la,kaki edit la .. perghhh kelakar sungguh .. tak pernah pernah EE edit pic EE .. kalau ada pun just edit coz letak nama EE jewh .. tu pun terpaksa edit sebab ada orang fake pic EE .. kalau tak EE pun malas nak serabut kan picture EE dengan love la burung la .. dia yang kaki edit cakap EE lak .. last last hari sama gak cindy cheah webcam dengan EE .. huhu padan muka .. cindy cheah bengang je kat dia .. yang geram nye boleh pulak dia cakap kat member dia tu yang EE ny over .. heyy perempuan aku kewh kau yang over .. aku dah lama diam kau nak cari pasal kenapa pulak?macam bodoh je nak jadi haters aku .. aku dah tak simpan perasaan dendam pun kat kau .. tup tup now dia macam nak cari pasal balik .. pasal benda kecik pulak tu .. dia jelly sebab kawan dia yang dah bertahun tahun kawan dengan dia tu makin rapat dengan EE and nak kenal kan EE dekat bos dia .. aduyaii dah jelez sangat kau ikut jela sekali .. seriously aku dah malas nak gaduh dengan sesiapa .. cukup la kau buruk kan aku kat CINDY CHEAH tu .. kau buat dia makin tak suka kat kau tau tak?sila la jadi matured sikit ya .. jangan jadi gila macam beruk kena belacan .. cool sudah .. tak lari kemana pun kawan kau tu .. jangan cari pasal ya .. pokok tak akan bergoyang kalau tak ada angin .. kbyee


Notes: thanks cindy percaya i .. you cute sangat masa webcam,milky pun comel :)

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans