Thursday, 6 September 2012

Bukan Tak Sayang


uhuk uhuk *cover suara* hyep semua .. today Echa banyak story nak cerita kat korang .. okayh firsly nak cerita pasal mamat kat atas ni dulu .. kenal tak dia siapa?tak kenal erk?memang la ni first time tau echa nak cerita pasal dia .. actually dia ni ex boyprengg echa .. alah couple kejap je pun .. now dah putus talak satu .. muehehe putus pun ada talak ke weh?arghhh lantak la ada talak ke tak .. yang echa nak cerita sekarang ni pasal kitaorang berdua .. sebenarnya dia dah lama minta couple dengan echa .. tapi echa tak mahu,yela mula mula echa tak boleh nak terima dia sebab echa still sayang si Azrin tu .. lepas tu bila echa fikir balik,buat apa kita sanggup tak terima cinta orang yang betul betul sayang kita demi orang yang langsung tak fikir kan perasaan kita kan .. so echa pun try la bukak pintu hati untuk mamat kat atas tu .. dua tiga hari lepas tu terus echa macam jatuh hati kat mamat ni .. sampai tiap tiap kali online mesti jadi stalker kat facebook dia .. usha gambar gambar dia .. rindu kowt .. then mamat ni asyik mintak couple je kan,echa mintak tempoh 2-3 hari .. niat dihati nak la couple 31/ogos bersamaan hari merdeka ke 55 .. masa 31/ogos tu echa tunggu gak dia mintak couple .. ishh tapi seharian dia tak mintak couple,sedih betul .. dok esok tu 1/9 baru kitaorang couple .. dia okay la boleh dikata kan dia ada ciri ciri lelaki yang bertanggungjawab sebab echa suruh dia jumpa abah echa pun dia nak je .. tak macam ex ex echa tu .. semua penakut, tapi kadang kadang echa curiga jugak dengan dia .. yela bila echa tengok dia komen gambar perempuan echa nampak taste dia macam suka perempuan yang sexy and comel je .. echa ni apa pun tak ada *lemak ada la* lagi satu bila echa suruh buat relationship dekat facebook kan mesti dia tak nak .. member lelaki echa cakap kalau lelaki macam tu makna nya dia tak setia .. ataupun dia tengah couple dengan perempuan lain pada waktu yang sama .. dear my ex,sorry sebab i mintak putus dengan you .. bukan niat i nak melukakan hati you tapi i dah tak nak terluka lagi .. sebelum i dapat tahu i dipermain kan baik kita putus je .. bukan i tak sayang you,i sayang you sangat sangat .. kakak i semua dah tahu pasal hubungan kita .. mungkin kita tak ada jodoh kot .. i cuma mampu berdoa yang terbaik untuk you .. doa kan i juga ye sayangs ..
Notes: sekarang dia dah tak nak layan echa kat facebook.maybe dah benci kat echa kot :'(

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans