Friday, 23 November 2012

Thanks Ex,Thanks Crush,Thanks Fake Relay

 
hyep semua,selamat malam .. malam ni echa nak ucap kan thanks kepada semua ex couple,ex crush,and ex fake relay echa kat facebook tu .. sebab walaupun sebelum ni echa pernah gaduh dengan diaorang and diaorang pernah remove echa dari facebook tapi bila echa add diaorang balik,diaorang terima .. and thanks sudi jadi kawan baik echa walaupun dah putus korang still kawan echa kan?yeahh ini lah yang echa mahu .. echa nak kita berkawan sampai bila bila .. echa sayang korang sangat sangat, seriously echa tengah rindu sangat sangat kat korang tau .. *ni la jadi nya bila echa tak ada bf* agak agak ada tak diantara korang ni tengah rindu echa jugak?hehehe .. hope korang tak remove and block echa lagi dah lepas ni okayh? .. hmm tu yang still kawan dengan echa kat facebook .. tapi ada gak 2-3 orang ex echa yang dah tak mau kawan dengan echa lagi dah .. macam la echa ni jahat sangat nak ganggu hubungan diaorang dengan gf baru diaorang tu .. tapi tak apa,echa akan usaha supaya diaorang approve echa .. wehhh salah ke echa nak stalker facebook diaorang?stalker diaorang setiap hari?tak salah kan?niat echa baik .. bukan nya sakit kan diaorang pun kan?tapi kenapa sesetengah ex echa tu dah tak nak kawan dengan echa?tak tahu la kat mana salah echa terhadap diaorang,nak kata selama echa couple dengan diaorang echa ni curang tak ada pulak,diaorang yang curang ada la .. nak kata echa layan diaorang tak baik pun tak ada gak .. setau echa,echa dah cuba layan diaorang sebaik mungkin .. tapi tak tahu la pulak kot kot echa pernah sakit kan hati diaorang ke kan .. apa apa pun thanks sekali lagi pada ex couple,ex crush,and ex fake relay echa .. korang memang terbaik lah .. :)
Thanks For Read My Blog ^__^

Thursday, 22 November 2012

Pemenang Contest "Raya 2012"

 
hye .. masih kah korang semua ingat dengan contest RAYA 2012 yang echa buat tu?dah lama contest tu berlangsung,okayh  straight to the point jela erk nak cepat ni,nak keluar dengan family dah .. echa nak umum kan pemenang nye ni peserta sekalian .. are you ready?mai mai tengok muka pemenang nye .. 

TEMPAT PERTAMA
Berjaya menguumpul 812 LIKE ditambah like tambahan dari echa dia berjaya mengumpul 862 LIKE..
hah hijau tu uollss,jangan jelez :) apa pun TAHNIAH buat akak ni sekeluarga ..

TEMPAT KEDUA
Berjaya menguumpul 695 LIKE ditambah like tambahan dari echa dia berjaya mengumpul 745 LIKE..
blue team .. yang ni adik beradik kot *adik beradik la tak kan bf gf pulak kan* .. TAHNIAH ye .. and kepada yang join thank you so much meriah kan contest ni ..



Thanks For Read My Blog ^__^

Monday, 12 November 2012

Pemenang Contest "Sporting Habiss"

 
auwchakkk!! hi korang...lama tak jumpa kan *jumpa?* hehe lama tak jenguk belog echa kan?sampai hati korang kan .. tau la echa dah jarang update belog,korang pun dah tak sudi baca belog echa kan .. hahakk touching lebih pulak .. okay lah korang still ingat contest yang dianjurkan oleh Eycha Evans blogger yang tak berapa tip top tu? *ehh tu aku la* apa?tak ingat?tak ingat sudah .. okay pemenang nye dua orang .. tempat pertama orang nye mesti la perempuan .. yang kedua pulak seorang lelaki orang nye lawak tau korang tengok gambar dia pun mesti korang akan faham perangai dia macam mana .. sumpah lawak echa pun suka kawan dengan dia .. time echa nangis hari tu dia la tukang pujuk .. =,=' haihh si echa ni buat dah .. dah mula lari tajuk dah,hehe sorry TERfelling pulak  .. okay dah dah jom kita tengok muka muka pemenang contest echa tu TEMPAT PERTAMA 

  
dia berjaya mengumpul 659 LIKE ditambah dengan LIKE percuma yang echa bagi so semua nya 689 LIKE .. dan dia berjaya memenangi hadia topup rm50 ..
 TEMPAT KEDUA
 
dia berjaya mengumpul 305 LIKE ditambah dengan LIKE percuma yang echa bagi so semua nya 355 LIKE. dan dia berjaya memenangi hadia topup RM30 and dia dah janji nak share dengan echa kalau dia menang ..haha tak ada la saja gurau gurau .. tak kan la echa nak mintak kat dia mesti la dia nak bergayut dengan awek dia ke,crush dia ke .. hmm cedih :'( .. haha by the way TAHNIAH kepada pemenang and TERIMA KASIH pada yang join,meriah kan contest echa ni .. 
Notes: kepada yang kalah cuba lagi lain kali okayh?


Thanks For Read My Blog ^__^

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans