Friday, 23 November 2012

Thanks Ex,Thanks Crush,Thanks Fake Relay

 
hyep semua,selamat malam .. malam ni echa nak ucap kan thanks kepada semua ex couple,ex crush,and ex fake relay echa kat facebook tu .. sebab walaupun sebelum ni echa pernah gaduh dengan diaorang and diaorang pernah remove echa dari facebook tapi bila echa add diaorang balik,diaorang terima .. and thanks sudi jadi kawan baik echa walaupun dah putus korang still kawan echa kan?yeahh ini lah yang echa mahu .. echa nak kita berkawan sampai bila bila .. echa sayang korang sangat sangat, seriously echa tengah rindu sangat sangat kat korang tau .. *ni la jadi nya bila echa tak ada bf* agak agak ada tak diantara korang ni tengah rindu echa jugak?hehehe .. hope korang tak remove and block echa lagi dah lepas ni okayh? .. hmm tu yang still kawan dengan echa kat facebook .. tapi ada gak 2-3 orang ex echa yang dah tak mau kawan dengan echa lagi dah .. macam la echa ni jahat sangat nak ganggu hubungan diaorang dengan gf baru diaorang tu .. tapi tak apa,echa akan usaha supaya diaorang approve echa .. wehhh salah ke echa nak stalker facebook diaorang?stalker diaorang setiap hari?tak salah kan?niat echa baik .. bukan nya sakit kan diaorang pun kan?tapi kenapa sesetengah ex echa tu dah tak nak kawan dengan echa?tak tahu la kat mana salah echa terhadap diaorang,nak kata selama echa couple dengan diaorang echa ni curang tak ada pulak,diaorang yang curang ada la .. nak kata echa layan diaorang tak baik pun tak ada gak .. setau echa,echa dah cuba layan diaorang sebaik mungkin .. tapi tak tahu la pulak kot kot echa pernah sakit kan hati diaorang ke kan .. apa apa pun thanks sekali lagi pada ex couple,ex crush,and ex fake relay echa .. korang memang terbaik lah .. :)
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans