Saturday, 29 December 2012

Ayiem Fyllo,Ah Jun & Azroy Erikson :)


 
 hyee semua,siapa yang tengah baca ni? *rasa nya semua dah tidur kot* ini lah dia echa,bukan nya reti nak tidur awal, huhu by the way nak tanya korang .. handsome tak mamat mamat kat atas tu? kenal tak diaorang bertiga ni?tak kenal?mustahil la korang tak kenal kan .. diaorang kan budak budak hot kat facebook tu .. kalau korang memang tak kenal tak apa la biar echa perkenal kan kat korang okay? gambar yang atas sekali tu nama dia Ayiem Fyllo,yang tengah tengah tu Ah Jun,yang bawah sekali tu Azroy Erikson .. mesti korang ingat echa tulis entry pasal diaorang ni sebab batak kan?mesti korang cakap macam ni "alah echa ni nak tumpang hot la tu" atau pun korang cakap macam ni "eleh echa dan dan je nak tulis entry kat blog pasal budak hot,kan banyak lagi budak hot macam Ayie Smarties,Ajam,dan lain lain kenapa tak tulis pasal diaorang sekali?" atau pun korang akan cakap "ala orang biasa je pun,bukan retiss .. bla bla bla" kan? hello echa tulis entry ni bukan nak tumpang hot ke ape cuma nak cerita sikit pasal diaorang bertiga ni .. kenapa banyak banyak budak hot yang ini gak echa pilih nak bercerita dalam blog echa?sebab nya walaupun diaorang ni hot tapi diaorang tak RIAK tak SOMBONG *bukan sama je ke riak dengan sombong tu?*.. lagi pun echa belum pernah try test tegur lagi Ayie,Ajam and yang lain lain tu .. lain kali echa try tegur .. kebanyakan budak hot kan sombong .. kita kita yang cool ni mana diaorang nak layan sangat .. macam tahun lepas,echa ada add sorang mamat hot ni,memang hot la kan sekali dia update status kat facebook beribu ribu like dia dapat .. dia approe tapi oneday echa buat la family request nak tau dia buat apa?dia remove echa dari friendlist dia .. dah remove tu tak apa la .. lepas tu dia block echa lak .. sakit je hati,tapi sejujur nya echa nak bagi tau korang diaorang bertiga ni langsung tak sombong,kau hot ke kau cool ke diaorang layan macam kawan kawan rapat diaorang jugak .. bagus kan diaorang ni? yang duaorang tu dah ada yang empunya .. yang lagi sorang tu baru putus cinta .. nak tau siapa yang single tu?pandai pandai la korang pergi tengok sendiri okay?try tegur diaorang confirm diaorang reply .. *kalau tak reply,diaorang busy la tu* and thanks to Ayiem Fyllo sebab sampai sekarang tak remove mahupun block echa dari friendlist dia .. dulu Ayiem ada masuk contest kat page echa *tak ingat dah contest ape entah* dah setahun lebih dah echa ada dalam friendlist Ayiem :) ..  ada gak terfikir nak buat family request kat Ayiem tapi macam trauma lak,takut jadi macam kes echa and mamat hot yang dulu tu .. Ayiem Fyllo memang tak remove kot siapa yang ada dalam friendlist dia selagi orang tu tak menyakit kan hati dia .. Ayiem Fyllo memang tak sombong,bagus Ayiem .. terus kan sikap begitu confirm lebih ramai menyenangi Ayiem and suka kawan dengan Ayiem .. Ah Jun dengan Azroy Erikson ni tak tau la suka meremove and block orang ke tak .. setakat ni echa still dalam friendlist diaorang .. hope diaorang tak buat la macam mamat hot dulu tu buat .. yang couple tu echa doa kan jodoh korang berpanjangan .. semoga korang bertiga terus friendly macam sekarang okayh?okayh la mata dah mengantuk sangat dah ni,tulis pun dah terlajak sampai ke korea .. nak tidur dulu lah,bye bye semua ..

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans