Tuesday, 1 January 2013

Tak Jadi Jumpa Dia :(

 
morning people *buang taik mata*woi woi korang,echa tengah sedih ni .. :( hmm echa tak jadi jumpa acap *sedih tak?* hari ni memang dia cuti and dia ajak echa jumpa *bukan senang acap nak cuti tau*,tapi semalam kitaorang tak plan betul betul echa text dia tapi fon dia battry low pulak, dia kat luar masa tu *time time tu la battry phone dia buat hal* punya la lama echa tunggu dia,mana la tau dia balik terus charge phone dulu kan sebelum tidur .. tapi echa tunggu dia dari pukul 12.21 am sampai pukul 7 am lebih dia tak text echa pun .. *semangat betul echa nak jumpa dia* bukan apa,echa nak kena plan betul betul sebab echa ni bersiap punya la lama kan,mandi pun sejam .. make up jangan cakap la,mau nya makan masa 14 jam *tipu* lepas tu echa nak kena plan dengan mak lagi, ape?plan ape? alaa korang faham faham la,abah echa tu sikit punya tegas .. so kena kamching dengan mak la supaya abah tak naik angin ke ape ke kan .. tapi acap la buat spoil pukul 12 tengah hari kot,baru dia text echa tanya nak jumpa ke tak .. echa pun cakap tak la,dah la echa baru bangun time tu .. kepala pun duk pening semacam je .. mak asyik tanya je bila acap nak datang .. lepas tu tadi echa pergi rumah akak sebab nak tengok maharajalawak mega ..masa tengah tengok tu abah echa sampai *saja nak lepak rumah kakak echa* mula mula abah sembang pasal tok echa dengan akak echa .. dah habis cakap pasal tok tu terus abah tanya kat akak echa "mana kawan cha tu?kenapa tak datang?abah dah tolong mak kemas kemas sikit rumah tu" *sambil abah tengok echa sambil tersenyum* lepas tu akak echa cakap "tak tau la abah,tu abah kena tanya cha la" perghhh gila lah abah pun bagi echa kawan dengan acap?macam tak percaya pun ada .. terus rasa lapang je dada ni,tak ada la cuak sangat dah,sebab abah pun tak marah apa pun echa berkawan dengan acap .. huhu pelik sungguh la abah echa ni .. tak pernah pernah abah restu kalau echa berkawan dengan mana mana lelaki .. kali ni sporting la pulak .. :D Alhamdulillah .. lepas ni tak ada la gelisah sangat kalau nak jumpa acap .. THANK YOU ABAH! :)

Thanks For Read My Blog ^__^

3 sayang echa:

ejulz said...

kesiann echa.. hehe

Eycha Evans said...

ejulz : hehe kesian kan?tak apa la,belum sampai masa nya kot :)

Ika said...

abah dah kasi green light dah. hahah. :D

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans