Thursday, 21 February 2013

Happy 2nd Monthsary


 
12 am - 21/02/2013 happy 2nd monthsary Acap!! hahh sempat gak nak update blog nih ngam ngam pukul 12 am hehe .. Dear Acap,thanks sebab sudi jadi kawan i seriously sebelum ni hidup i sunyi tak ada kawan langsung so dengan ada nya you sedikit sebanyak dapat la i rasa happy sikit tak ada la kosong sangat dah hidup i .. thanks ye walaupun kadang kadang i terbabas tak faham keadaan you tapi you tak pernah nak marah i ke ape ke kan .. thanks sebab jumpa i and family sekali gus :) i tahu you ikhlas kawan dengan i *kalau tak buat apa you datang jumpa family i kan?lagi satu kalau you tak ikhlas dari dulu you tak akan bersungguh sungguh call kakak i tanya pasal i,kan kan kan?kantoi sudah* seriously you pandai sangat amek hati orang tua,mak,abah,abang2 i,kakak2 i semua suka cara you .. sopan bila bercakap dengan orang tua tua .. pendek kata i senang berkawan dengan you .. walaupun you selalu busy and kita jarang text tapi i try untuk memahami you .. you tahu tak kadang kadang tension gak tunggu text dari you ni,i tunggu punya tunggu you tak text pun tapi i selalu try berfikiran positive i bukan nya budak budak lagi nak serang tak pakai helmet kan *ayat aku gila rempit doh* so i fikir yang baik baik je pasal you,baca text lama dari you yang sweet sweet lepas tu baru i cool balik,muehehe .. *malu nye lahai dah macam bf gf dah :P * lantak la kat aku,orang batak memang cenggini .. *gila* emm nak wish ape lagi erk?ohh ye .. Acap seandai nye suatu hari nanti you rasa bosan kawan dengan i you cakap la tau .. supaya i tak ganggu you lagi .. and i tak nak you kawan dengan i sebab rasa terpaksa,yela you kawan dengan i pun atas dasar family i yang suruh .. i pesan awal awal dah ni tau :P
Notes: kejap je dah 2 bulan :)

Thanks For Read My Blog ^__^

1 sayang echa:

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans