Wednesday, 3 April 2013

Patah Tumbuh Hilang Berganti


hello blogger semua .. i'm back berbekal kan harapan yang baru *bukan harapan pelesu* so hai hai hai semua nak kenal kan ni BF baru echa .. nama dia Mohd Nazrin Daniel .. dia ni muda dari echa,tak apa la cinta tak mengenal usia ye idok?macam biasa,echa kenal dia dari facebook je .. actually echa pernah ada dalam friendlist facebook dia tapi dia pernah remove echa .. yeahh echa pasti dia yang remove echa,sebab echa jarang remove remove orang dari facebook,sejak 2-3 hari ni je ade la remove budak budak yang haram tak pernah tegur echa .. tu pun sebab nak approve 5++ friend request yang still pending tu *wehh ayat aku gile riak* .. so kenal punya kenal kitaorang pun couple pada 31/03/13 hari tu *pendek kan sikit cerita,aku malas nak tulis panjang panjang tekak aku sakit (errr apa kena mengena?)* .. tak tau la dia bosan ke tak couple dengan echa,bayang kan la sehari couple cemburu echa tu macam setahun couple .. lepas tu kalau OTP pun kitaorang banyak berdiam dari bercakap .. 1 jam call ade la dalam 10 minit je cakap .. bongok kan?haha .. seriously couple dengan dia ni echa perlu banyak SABAR kot .. dugaan banyak weh :'( dia nih budak hot *tapi kawan dia lagi hot :p * dia selalu hangout sana sini dengan budak budak hot .. saingan echa?cute cute semua nya .. jelous itew,tapi tak apa .. echa berpegang pada satu ayat je "Kalau Jodoh Tak Kemana" kalau putus tu..... ermmmm no comment *ecehh acah acah artis lak* apa apa pun uolss doa kan la jodoh kami berkekalan sampai kawin,beranak cucu cicit birit piot .. lagi satu kalau korang nampak mamat kat atas tu tengah dating duduk berdua duaan dengan girl lain cepat cepat contact echa okay?kalau ramai ramai tak payah contact la sebab tu semua member dia je .. hmm berharap sangat kali ni kekal la .. :') walaupun naluri hati echa kuat mengatakan "aku takkan kekal dengan mamat ni" tapi malas la nak dengar kata hati sangat .. apa salah nya mencuba kan? :) okay tu je nak story mory kat korang .. kbyee 
Notes: Jangan Curang Ye "Budak Tak Cukup Umur" 

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans