Tuesday, 25 November 2014

Tak Ada Jodoh

hi readers!! sekarang jam menunjuk kan pukul 12:36 pagi
and guess what?i'm still awake :P
*speaking london konon*
alang alang tidur lambat ditambah pulak tak ada kerja nak buat ni 
aku luang kan masa tu untuk update blog jap la 
cuba korang tengok balik tajuk entry ni,yes!! "Tak Ada Jodoh"
siapa yang tak ada jodoh?siapa lagi kalau bukan tuan empunya blog ni
macam yang korang tau *tu pun kalau selalu baca blog ni la* 
aku pernah dirisik masa raya haju tahun lepas,tapi untuk pengetahuan korang
pada 08 july 2014 aku and tunang tak jadi aku tu dah putus 
sebab nya tak payah la aku cerita kan kat sini 
apa yang aku boleh kata kan kami tak ada jodoh!
nampak?statement macam artis pulak
apa salah nya fefeeling kan? 
so korang,korang dan korang jangan la duk tanya tanya lagi okayy?
penat nak menjawab nye,nak mengorat mengorat je,haha
okayy la korang esok kalau ada masa aku update lagi ye,
bye!

Thanks For Read My Blog ^__^

1 sayang echa:

Анна Лапина said...

Лучший поиск Проститутки индивидуалки
. На нашем сайте размещают свои анкеты только лучшие проститутки Киева. Сексапильная девушка. Люблю доставлять мужчинам истинное блаженство. 200 гр пол час.

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans