Saturday, 1 April 2017

Hai korang


fuhhhh fuhhhh *tiup habuk* hai korang!!!!! i'm back!!!! YaAllah Rindu nye dengan belog aku yang comel ni . lama sangat dah tinggal kan dunia blogging ni sampai berhabuk berdebu bersawang tebal dah belog aku ni . rasa kekok pulak nak typing kat sini sekarang ni . ade lagi ke yang sudi baca? masih trending ke dunia blogging ni??masih ramai ke yang masih aktif menulis kat blog?tak ada kot kan? blog blog gosip aktif la . gosip sentiasa ade kan?hari hari ade gosip . hahaha! okay guys dah nak masuk waktu maghrib ni . nanti kalau berkesempatan . aku update lagi la entry entry sensasi pasal aku ni . k babai guys . 

Thanks For Read My Blog ^__^

Sunday, 15 March 2015

It's All About Me Me Me Part-1 (Pemalu)

 
Hi uolss,lama dah rasa nya tak update blog ni
terasa rindu pulak *poyo kan?* okayy
update ni pun tak ada motif gak sebenarnye *hoi boleh pulak macam tu kan*
so ni aku update ni nak cerita la pasal diri aku sikit
tentang macam mana perangai aku ni,korang tau ke perangai aku macam mana?
aku ni orang nya macam mana?tahu ke?tahu ke? 
tak tahu kan?ni la aku nak cerita ni!
okayy mula mula kita ke bab perangai aku la k
aku ni sebenar nye jenis yang seorang yang tersangatlah pemalu
siapa kenal aku dengan rapat atau pernah jumpa dengan aku 
diaorang tahu lah aku ni macam mana,orang tanya sepatah aku jawab sepatah
orang tanya berpatah aku jawab sepatah gak,muahahaha :D
kadang kadang sikap aku yang terover pemalu ni buat orang tak senang 
dalam istilah lain nye,membuat kan orang bosan & menyampah kawan
dengan aku ni,yela banyak diam je siapa tak menyampah woi
siap ada yang pernah cakap "baik saya chat dengan simsimi dari chat dengan awak ni"
auchhh makan dalam tau ayat tu mengores hati dan perasaan saya tau awokss
tapi tak apa la sebab dia pun baru kenal aku so dia belum tahu
aku ni macam mana orang nya ..
Tu dari segi berkawan,dari segi bercinta pun macam tu lah jugak sepatah boyfriend
tanya sepatah la aku jawab,*bosan der siapa couple dengan aku ni*
tapi lepas berbulan bila dah biasa baru la aku okay sikit la boleh la cuba ramah tamah kan diri
sebenar nye even dengan family sendiri pun aku jenis yang tak banyak bercakap
family tanya sepatah aku jawab sepatah jugak ..
haishh kadang kadang tak tahu nak bendung perasaan pemalu ni macam mana ..
okayy tu bab perangai .. nanti aku update lah part-2 entry ni ..
panjang sangat pun sakit pedih mata gak baca ye idok?
byebye ..
makan 4-5 hari gak aku tulis entry ni,malas menaip punya pasal :P



Thanks For Read My Blog ^__^

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans