Sunday, 30 October 2011

Air Mata Yang Memberi 1001 Kesedaran Padaku




hello pembaca semua,korang sihat?dah makan?dah?bagus la .. EE?EE sihat jewh and belum mamam agy .. mak belum masak :P hmm kalau korang tengok wall page EE mesti dah tau kan yang EE and MIA dah putus?emm EE dah putus dah dengan dye .. dye curang dengan EE,dye couple dengan ex dye balik .. hmm berjam jam la jugak EE meraung malam malam buta semalam .. chopp chopp bukan malam,tapi pagi buta kowt .. EE meraung sampai adik EE terbangun dari tido .. wakakakaka kuat sangat kewh EE jerit pagi tadi?haha tanya korang lak cam la korang dengar .. habis bengkak mata EE,dah jadi macam mata ikan dah .. kepala pun sakit duk hentak hentak kat dinding .. EE memang tak tentu arah gila bila tengok tiba tiba lak MIA a.k.a ahcoyy a.k.a si sepet tu wat relationship nan orang lain .. EE tumbuk dinding and hentak kepala kat dinding berkali kali sampai tangan lebam kepala lak benjol .. last last EE tak tahu nak buat apa lagi dah EE pun gy bilik air and amik wudhu and baca Al-Fatihah and doa penenang hati .. baru la tenang hati EE .. pastu EE baring atas katil and tengok tengok tangan EE,time tu tak lebam agy,baru merah merah .. EE pun fikir,kenapa EE terlalu bodoh menyakit kan diri sendiri demi lelaki yang double BODOH nye dari EE .. kenapa EE perlu meraung demi seorang PLAYBOY?lepas tu tiba tiba EE teringat pesan mak .. mak cakap kalau ALLAH ambil sesuatu yang kita sayang bermakna Dia tengah menguji keimanan kita and ALLAH buat macam tu sebab Dia sayang sangat sangat kat kita .. baru lah EE mula rasa tak apa la ahcoyy pergi dari hidup EE pun .. mungkin ALLAH sedang mengatur sesuatu yang lebih baik dan indah untuk EE so no MIA MIA agy dah kat blog EE ny kayh???.. korang ingat tak EE pernah tulis tentang doa untuk seorang kekasih tu?Alhamdulillah ALLAH dengar doa EE ..ALLAH dah buktikan yang ahcoyy bukan yang terbaik untuk EE.. thanks ALLAH .. rasa macam nak buat kenduri doa selamat lak coz ALLAH dah tunjuk diri ahcoyy yang sebenar .. pada girl kat luar sana .. hati hati ye dengan mamat kat atas tu .. dia ular lidah bercabang .. ayat dia memang sangat la manis tapi manis kat bibir jewh .. by the way someone special yang pernah hilang dari idop EE dah muncul balik dalam hidup EE taw dye muncul tepat pada waktu nye .. tiba tiba jewh text EE macam ny "hye sayang" EE ingat dye salah sent .. rupa rupa nye memang nak sent kat EE .. :P best best best ..
NOTES:buang pic si playboy yang kat belah kanan tu and ganti dengan pic ex hubby lak yang jauh lebih encem dari MIA playboy .. hikkhokkk :D gigi arnab ..

Thanks For Read My Blog ^__^

Saturday, 29 October 2011

Mak!!! Orang Demam,Mak Orang Nak.....




 amboi bukan main pening lagi kepala ny,sekarang musim demam kewh ha?yela kowt,kan sekarang musim hujan .. aduhh tak tahan la,badan rasa seram sejuk jewh(bukan sebab nampak hantu la wei,tapi sebab EE demam)hmm bila la nak baik demam ny????dah dekat seminggu demam ny .. demam oh demam gy la jauh dari EE,gy la kat orang yang tengah baca ny .. (hehe jangan marah,gurau jewh) tak apa la kalau minggu depan demam gak terpaksa la gy check kat klinik .. adoi jangan la bagi ubat ye uncle doktor *cam la kecik sangat* ermm EE paling tak suka ubat tau .. uwaaaa :'( tak nak makan ubat .. emm demam demam macam ny tiba tiba terkenang masa kecik kecik dulu,kecik kecik dulu bila EE demam mesti mak and abah la yang paling sibuk jaga EE,sentisa ada kat sebelah EE mak tukang belai and layan karenah EE,abah lak tukang sembang dengan EE,masa EE demam abah selalu tanya nak makan apa?nak minum apa?pendek kata kalau mintak apa pun time tu mesti dapat punya lah .. abah memang terbaik la :) .. korang tau tak?EE kecik kecik dulu kan,ngada ngada gila .. kan bila demam kita tak larat nak bangun gy dapur minum air kan?orang lain ada gak usaha .. EE pun usaha gak tapi usaha yang agak menyusah kan orang lain EE selalu jewh mintak kat mak milo dalam botol susu .. tu la yang paling kerap EE mintak time demam sampai la EE darjah 4 .. masa darjah 4 tu EE demam EE mintak la milo dalam botol,lepas tu mak EE cakap macam ny "tak sedar diri ke?hang tu dah besaq gajah?" aww aww baru sedar yang masa tu dah tak patut minum milo dalam botol .. mak EE pun mula ajar EE minum dalam cawan .. err merengek gak la sekejap coz tak biasa agy minum dalam cawan .. lagi satu kan EE cukup tak suka makan ubat .. uwerkkkk pahit nak mampos .. EE memang sejak kecik tak pernah makan ubat .. pernah la makan sekali pastu termuntah and bertambah teruk demam EE .. pernah sekali tu EE demam denggi berdarah emm demam yang paling teruk EE alami sampai duduk dekat hospital beberapa hari,badan jadi kurus kering,muntah hari hari,badan rasa lemah and rasa macam tak ada harapan untuk hidup .. kira nya masa tu satu famly bagi tumpuan kat EE jewh .. semua bergilir gilir jaga EE kat hospital .. dalam tempoh beberapa minggu EE demam tu EE langsung tak makan apa apa,kosong jewh perut ny .. tu pun still tak nak makan ubat,bila doktor bagi ubat jewh mak pun faham faham lah,mak amik ubat tu and buang dalam tong sampah .. tiap tiap pagi nurse akan bawak sup,mak suap untuk EE tapi EE tak boleh makan EE cakap kat mak yang sup tu pedas .. mak pun dah pelik dah selalu nye EE la yang paling suka makan pedas mak pun rasa sup tu,mak cakap mana ada pedas .. memang tak pedas pun sup tu .. mulut EE yang sakit time tu .. mak selalu marah kat EE masa tu,mak cakap "dah la ubat tak nak makan,nasi pun tak nak makan,sampai masa mak nak bawak hang kencing tadi hang pengsan,nasib baik polis yang jaga anak dia kat depan tu ada,dia la yang tolong angkat hang tadi," haa?EE pengsan?sampai sekarang EE tak caye EE pengsan time tu.. satu pagi tu EE dengar mak borak borak dengan abang abang and kakak kakak EE .. mak cakap EE demam denggi berdarah ..yaALLAH EE cuma mampu nangis coz sebelum tu ada masuk berita ada orang maut lepas kena demam denggi berdarah .. nasib baik la umur EE panjang .. thanks ALLAH panjang kan umur EE .. ok lah tu jewh alkisah pasal EE demam .. Kbaiii
Thanks For Read My Blog ^__^

Thursday, 27 October 2011

Contest Datang Lagi !!!!

THIS IS STICKY ENTRY , SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :-
  • Semua layak join,tak kira korang lelaki mahupun perempuan
  • 10 peserta terawal EE akan bagi 50 vote percuma untuk korang,yang lain 30 vote percuma
  • Upload kan gambar korang tengah hangout,sambut bday atau jalan2 dengan BFF korang,dekat wall page EE(gambar tengah clubbing tidak dibenarkan)
  • Bebas mengikut gaya tersendiri(bagi peserta perempuan,pakaian jangan yang menjolok mata/seksi)
  • Fake picture tidak dibenarkan join,sekiranya korang fake,penyertaan korang terbatal serta merta.
  • Maklumkan kepada rakan facebook korang supaya mengundi gambar taruhan korang.
  • Korang juga boleh mengajak rakan facebook korang untuk join contest ini.
         50% undian EE,50% undian rakan facebook korang. 

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :-
  • TEMPAT PERTAMA: Topup Rm60 (Maxis,Celcom & Digi)
  • TEMPAT KEDUA:Topup Rm30 (Maxis,Celcom & Digi)
  • TEMPAT KETIGA:Topup Rm10 (Maxis,Celcom & Digi)
 CARA JOIN :-
1.LOG IN facebook korang dan search Eycha Evans (EE)
2.Upload kan gambar korang tengah hangout dengan BFF korang dekat wall page Eycha Evans (EE)
3.Selepas gambar korang dimasukkan dalam album CONTEST BFF korang boleh mula ajak rakan facebook korang vote gambar korang.
4.Jangan tag ataupun bagi link gambar korang kat EE ye,sebab mungkin tak sampai kat EE.
5.Bagi peserta yang ada blog korang wajib follow blog EE bagi memudah kan korang tahu perkembangan contest ini.
6.Ambil banner kat atas tu letak lah dalam blog korang dan buat lah satu entry mengenai contest ini.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN :-
27 jan 2012

AMARAN :-
jika berlaku kesilapan semasa vote gambar,EE tidak akan bertanggungjawab .. jadi pesan lah pada rakan facebook korang supaya vote gambar korang yang ada dalam album CONTEST BFF .. bukan yang kat wall page EE .. 

NOTES:kalau peserta tak sampai 30 orang,contest ini akan dibatal kan serta merta

Thanks For Read My Blog ^__^

Thursday, 20 October 2011

Searching New Boyfriend


hmm baru 2-3 hari single dah rasa bosan gila babun dah .. nak boypren..nak boypren  Photobucketada yang sudi tak?ermmm ciri ciri lelaki idaman EE ialah .. yang pertama mesti lah yang pandai agama,yang kedua duit mesti la kena ada,yang ketiga EE nak boypren yang jujur and setia .. yang keempat hormat orang tua tua .. yang kelima rupa mesti kena encem maaPhotobucketermm tapi tak payah encem sangat pun takpe *muka macam akim AF pon jadi la* .. yang penting boleh jaga EE sampai bila bila .. jangan manis kat bibir jewh tau .. HAHA memilih tak EE ny?tak kisah la korang nak cakap ape pon .. kalau tak memilih macam mana kita nak kekal lama dengan boypren kita tuPhotobucketkalau ada yang berkenan degan EE sila kenyit mata kat EE 1001 kali .. ada bran?hihihi kita kasi buli sama lelaki  Photobucketcam la ade lelaki nak kat EE yang super gedik ny .. grrrr serius bosan gila hidup single .. selalunye putus kejap dah ade lelaki Photobucket ngorat .. ny takde plak .. maybe sebab EE dah tua kowt .. hohoho okayh la tu jewh yang EE nak cakap,opsss tulis la .. byebyePhotobucket
Thanks For Read My Blog ^__^

ALLAH Maha Besar


Wikipedia : I know everything !
Google : But i have everything !
facebook : So what?, i know everybody !                               
Internet : Hei Without me,, you all are nothing !
Electricity : Silent ! Who's The Boss now ?!!
Benjamin Franklin: Ehem..ehem..Who's discover Electricity?
Allah : Well... I created all of you ... ♥ :')

                Subhanallah.. ^^, ♥


credit to bismi

Thanks For Read My Blog ^__^

Thanks MIA

thanks awak sebab awak jaga saya selama ny,thanks sebab awak sayang saya lebih dari segala nya .. awak sayang saya lebih dari awak sayang diri awak sendiri .. maaf sebab saya terpaksa mintak putus dengan awak walaupun benda ny saya tak nak pun .. saya dah mula nampak yang awak dah tak sama macam kita mula mula kenal dulu .. sekarang ny bila awak nampak saya online pon awak dah tak nak chat dengan saya .. saya mula curiga dengan awak,awak tau tak?saya rasa mungkin awak dah jatuh hati dekat girl lain kot or maybe gak awak dah mula bosan dengan saya .. dekat sebulan dah kita couple tapi kita tak pernah contact guna fon kan?awak tau tak,saya pon nak macam couple lain .. boleh texting,boleh bergayut .. tapi awak macam anggap semua tu tak penting jewh .. awak dah bersumpah nak text saya hari tu,tapi awak tak text saya pun .. kenapa awak main main dengan sumpah???? saya perlu kan awak .. tapi awak????hmm saya rindu awak tapi saya tak boleh buat apa apa pun .. tak boleh call tak boleh texting sebab saya tak tau mana no awak .. now lepas saya cakap nak break,awak delete saya dari friend list awak plak .. macam mana saya nak lepas kan rindu kat awak lepas ny?nasib baik semua gambar ganbar awak saya simpan lagi .. hmm now kita dah tak ada apa apa hubungan .. saya harap awak akan dapat perempuan yang lebih baik dari saya .. saya akan sentiasa mendoa kan yang terbaik untuk awak ..
NOTES:Now EE dah single balik dah .. korang doa kan kebahagian EE lepas ny kayh,biarpun tanpa cinta .. EE nak bahagia ..

Thanks For Read My Blog ^__^

Wednesday, 19 October 2011

Kau Tak Layak Digelar Perempuan!!!!

 

 YaALLAH sedih nye EE baca blog akak ipar EE pasal baby yang kena kelar dengan ibu dia yang gila tu .. serius bila EE baca and tengok picture baby ni air mata EE mula mengalir .. kenapa kejam sangat ibu baby ni?ya EE faham mungkin dia terlalu stress coz boyfie dia tak nak terima anak luar nikah yang dia kandung kan tu .. tapi baby yang baru keluar dari rahim dia ni sikit pon tak salah and tak dosa .. yang salah nya dia,kalau dia pandai jaga diri and tak caya lelaki yang tak bertanggungjawab tu 100% tak ada nya benda macam ni nak jadi .. hmm tu la umur 16,tak matang lagi,boyfie suruh buat apa semua nak ikut .. suatu hari nanti baru nak nyesal .. malas nak tulis panjang panjang,bukan nya dia baca pon ..

BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.
Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.
Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek.

“Terdapat sekurang-kurangnya tujuh kesan kelaran pada belakang tubuh, leher, tangan, rusuk selain perut bayi itu sehingga menyebabkan isi perut terburai.

sanggup dia kelar baby dia sendiri :'(
 tahniah la ya pada ibu baby ni coz dah buat dua dosa dalam satu masa .. dia dah berzina and membunuh .. tak apa la baby kecik yang tak berdosa .. kamu mesti dah kat syurga sebab baby yang meninggal terus jewh dapat masuk syurga .. tenang la kat sana ye sayang .. Al-Fatihah ..
NOTES: tak ada naluri keibuan kewh budak ni?anak sendiri pun nak buat macam ni?

Thanks For Read My Blog ^__^

Monday, 17 October 2011

Teringin Sangat Sangat :)

Ben Ashaari

Fatin Liyana
Ailyl Rozanna
teringin gila rasa nak blog ny di FOLLOW ketiga tiga blogger di atas tu .. serius EE suka blog diorang,tiap tiap hari kalau tak view blog diorang memang tak boleh, mesti nak kena bukak gak blog diorang .. sekarang EE dah ada blog sendiri jadi mengidam *ehh cam orang mengandung lak* nak diorang follow blog EE .. tapi nak ke diorang follow blog EE yang serba kekurangan ny???blog ny pon baru jewh lahir 3 bulan yang lalu .. uwaaa follow la .. huhu tak apa sabar jela .. one day EE pasti .. salah seorang dari diorang ny mesti akan follow EE .. cuma cepat dan lambat jewh .. sabar EE,sabar ..
NOTA COMEL: Sorry abang Ben,kak FL and kak ailyl coz curi picture ny tak bagitau dulu .. ampun ampun jangan hukum EE kayh :) sayang tiga tiga sekali ..

Thanks For Read My Blog ^__^

200 Followers





wahh EE bukak bukak blog EE hari ny tengok tengok dah ada 203 follower kat blog EE .. thanks ye pada yang sudi follow tu .. EE hargai sangat sangat .. sorry la ye setakat ny EE belum sedia kan hadiah untuk follower :) tak apa la .. EE bagi kasih sayang jela kat korang kayh .. hehe .. EE hope blog EE pon akan fofular cam blog Fatin Liyana gak .. wahh angan angan tinggi melangit .. tapi kalau usaha InsyaALLAH menjadi gak kan?betul tak?HAHA korang "YE" kan jela .. layan minah suka perasan cam EE ny .. :P alang alang EE dah update ny EE nak bagi tau kat korang yang contest Gadis Freehair/Bershawl dah tamat .. pemenang nye sangat sangat la comel .. nama dia Anis Syafira,umur 17 tahun, dapat votes sebanyak 1,425 banyak kan?huhukk tahniah ye anis .. and thanks coz join contest ny .. nanti kalau EE buat contest lagi jangan lupa join lagi tau .. pada yang tak menang tu jangan sedih sedih or tension tension .. lepas ny ada lagi contest yang EE nak buat .. TUNGGU.........
Thanks For Read My Blog ^__^

Sunday, 16 October 2011

Kali Pertama Bersiang Ikan




heyy korang,tengah watpe tu?dah makan?dah minum?bagus  PhotobucketEE nak story sikit pasal pengalaman pertama kali EE bersiang ikan .. korang tau tak,sepanjang 19 tahun EE hidup baru pagi tadi EE pegang and bersiang ikan .. teruk kan EE ny?Photobuckettak pernah wat kerja yang sepatutnye anak dara buat .. hehe kelakar gila tadi masa EE belek belek blog EE ny tiba tiba abah panggil "cha bersiang ikan" EE dah naik pelik dah,selama ny abah tak pernah lak suruh EE,asyik suruh kakak EE jewh .. lepas tu abah EE panggil EE lagi sekali "cha bersiang ikan,mak hang tak larat nak bangun" EE pun jawab la "jap" (sambil tutup komputer)dah EE keluar dari bilik baru EE tau kakak EE and husband dye keluar rupanye .. EE pun gy la dapur and bukak peti ais .. EE cakap dalam hati "mana ikan nye,tak ada pun .. tempoyak ada la" rupa rupanye ikan kat ruang tamu coz abah balik dari HERO terus abah lepak kat reuang tamu .. EE pun gy la amik ikan tu .. lepas tu EE amik papan pemotong,pisau and bekas untuk letak ikan .. lepas tu EE bawak keluar ikan dari plastik .. hehe yang kelakarnye boleh pulak EE duk tenung jewh ikan tu .. bukan apa,EE fikir selama ny EE makan ikan tu bentuk macam mana la kan .. fikir dalam 5 minit EE pun mula bedah ikan tu,EE belah perut ikan tu and buang isi isi yang ada dalam perut dia .. wahh bukan main hanyir lagi ikan ny kan .. dah belah perut 2-3 ikan tu EE pun mula rasa cam EE wat tu betul .. apa lagi bertambah semangat la belah perut ikan tu,dah dekat nak abis dah EE bersiang ikan tu,abah datang and check check ikan tu .. uwaaa .. abah cakap cara EE potong tu tak betulPhotobucketabah EE pun ajar la EE,abah cakap "kenapa hang potong perut dia macam ny?,macam mana hang ny" EE duk pelik dah abis tu nak potong macam mana lagi .. abah cakap tak payah guna pisau pun tak apa sambil abah EE tarik insang ikan tu .. owhh baru EE tau .. Photobuckethehe yang makan ikan hari ny semua nye cakap ikan tu nampak pelik .. abah EE,mak EE and EE pun asyik nak tergelak jewh ..abah EE pesan kat EE suruh rajin rajin tolong mak kat dapur,kalau tak nanti susah lak .. nanti mak mertua EE terkejut lak tengik ikan dia lunyai(hancur,tak ada rupa ikan dah)okayh la tu jewh story kali ny .. byebyePhotobucket
Thanks For Read My Blog ^__^

boyfie kedua :)


nampak tak picture mamat kat atas tu?haa tu la boyfie kedua EE .. encem kan?haha jangan jeles sangat la kan .. EE tau ramai perempuan tergila gila kan dia sekarang ny .. betul tak?johan asari johan asari nape la pandai sangat berlakon sampai buat semua orang minat kat abang johan *cehh tiba tiba abang lak* mak EE pon minat gila kat johan asari ny .. mak EE cakap dia berlakon dah sama taraf cam fasha sandha .. dua dua pandai berlakon .. hehe mak EE punya la minat cite cinta elysa sampai mak suruh EE PM kat facebook abang EE and suruh abang EE download cite ny .. setiap minggu mesti abang EE download cite cinta elysa tu and tiap tiap hari kalau ada masa terluang jewh mesti mak EE bukak cite tu .. yang pelik nye mak tak reti nak jemu kewh?cuba la layan lagu "Jenazah Cinta" nyanyian kumpulan HANDYBLACK tu .. <--- promote bapak mertua sat  Photobucketjiwang gak mak EE ny rupanye ..
Thanks For Read My Blog ^__^

Saturday, 15 October 2011

Kesan Pakai Contact Lens


 kita sebagai kaum HAWA tak pernah lari dari dunia kecantikan,pendek kata dari hujung rambut sampai hujung kaki nak nampak cantik jewh .. kan kan kan?salah satu daya tarikan perempuan yang lelaki suka ialah mata .. so tak hairan la kalau lelaki cakap dia terpikat kat korang sebab mata korang yang menawan tu .. yeahhh perempuan pun mula la terkejar kejar pergi kedai cermin mata nak beli contact lens nak bagi mata berwarna warni lak .. tapi tahukah anda bahawa ada bahaya nye pakai contact lens selalu?tahu kah anda bahawa anda sudah terkena cancer mata?tahu kah anda yang anda bakal buta?dan tahu kah anda boyfie anda sedang mencari kekasih bermata menawan yang baru?hahaha mana tak nya mata korang yang menawan dulu dah tak rupa mata dah .. boyfie korang suka mata ori korang la,yang gatai gatai nak pakai contact lens buat apa?tengok la mata kat atas tu,cantik ke?nak ke mata korang jadi macam tu?tak nak kan?so jangan la selalu sangat pakai contact lens ye .. pakai bila hari raya or hari hari penting dah la .. pernah sekali tu EE jumpa dengan seorang kakak ny,dia gy kerja hari hari pakai contact lens warna kelabu .. entah macam mana la nasib mata dia nanti ..

PENGAJARAN:sayangi lah mata anda
Nota:EE pakai contact lens setahun sekali jewh(time raya),tu pun pakai sekejap jewh .. lepas raya bukak balik :P

Thanks For Read My Blog ^__^

Lelaki Misteri




 hai korang .. thanks coz lagi sekali korang datang baca entry entry yang EE tulis .. sob sob terharunyePhotobucketapa apa pun thanks kayh sudi baca blog EE walaupun tak berapa best Photobucketlayan kan jela story EE ny .. okayh okayh berbalik pada tajuk .. lelaki misteri?yupss lelaki misteri .. semalam tiba tiba ada lelaki tak dikenali call EE and cari perempuan Photobucket bernama bella .. aikyakk saya bukan bella saya EE la .. EE pun bagitahu la dia yang dia salah no .. dia cakap sorry,lepas tu dia nak berkawan dengan EE lak .. ermmm tak kan EE nak cakap tak boleh lak kan,EE pun boleh kan aja la .. cakap punya cakap,dia pun tanya birthday EE .. dengan jujur and ikhlasnya EE jawab la .. nak tahu tak?dia tu pandai tengok orang melalui tarikh hari jadi .. woi woi bukan dia boleh nampak kita,cuma dia boleh tahu perangai kita,apa yang kita tak suka,apa yang kita suka .. OMG apa yang dia cakap pasal EE semalam kebanyakan nya betul,cuma satu je salah .. dia cakap EE suka berjimat .. hakikat nya EE sangat sangat la boros .. selagi ada duit dalam poket selagi tu la EE akan abis kan denga membeli benda tak berfaedah .. hohohoPhotobuckettapi EE pelik la,ada jugak orang macam lelaki misteri tu kan .. sampai EE teruja la jugak masa dia cakap EE ny pendiam,mudah percaya dengan orang,kuat menangis .. semua tu memang betul betul diri EE .. yang paling EE suka kan,lelaki mieteri tu cakap kalau EE bercinta dengan seorang lelaki tu,lelaki tu jela yang EE sayang sampai lelaki tu luka kan hati EE pun EE still sayang dia .. emm memang betul pun EE kalau bercinta memang tak boleh la putus tengah jalan,kalau putus pun EE still sayang Photobucket ex EE sampai bila bila .. EE bukan nak percaya karut marut lelaki misteri tu .. cuma agak teruja la dengan kebolehan dia  .. dah macam nujum pak belalang dah dia tu ..

 Nota:Berniat nak tukar no fon,ingat nak MIA jewh tahu my number .. tapi tak tahu bila boleh beli no baru .. malas nak gy kedai fon

Thanks For Read My Blog ^__^

Bosan Tahap Gaban



arghhhh bosan nye Photobucket ,semua orang keluar pergi mana entah .. tinggal EE sorang sorang jewh kat rumah ny .. takut la,tapi tak apa la .. berani kan diri ..  disebab kan bosan EE dah tukar shoutbox EE bagi jadi warna pink,haha dah lama nak edit sebenarnye tapi baru hari ny berkesempatan  edit benda alah tu .. macam mana okayh tak?mesti la okayh tengok la siapa yang buat .. hikkhokk masuk bakul angkat sendiri Photobucket aww aww perut dah berkeroncong nyanyi lagu kisah dongeng nyanyian stacy .. hehe okayh la sampai sini dulu .. nak mamam jap .. tak jadi diet hari ny .. diet hari isnin jela .. byebye
Thanks For Read My Blog ^__^

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans