Tuesday, 30 August 2011

Cik Kacang

 
aii korang,esok raya dah,huhu tak sabar mau pakai baju kurung biru tu,biase la first time pakai baju raya colour sama dengan orang tersayang,eceh gedik beno la EE ny .. ok berbalik pada tajuk,Cik Kacang???siapa Cik Kacang tu???jeng jeng jeng,EE la Cik Kacang tu,adik EE yang gelar kan EE Cik Kacang,coz masa mengemas bilik tadi EE ada tanya kat adik adik EE Mr.Bean dalam bahasa melayu ape?dyeowang pon jawab la Encik Kacang,HAHA betul la tu .. then tak pasal pasal adik EE duk panggil EE Cik Kacang .. kebetulan lak EE terjadi sawan gedik lak duk terkinja kinja .. then adik EE cakap "kak cha,hang ny cam Encik Kacang la" grr bengang gila .. tapi tak apa la,kacang pun kacang la .. sweet gak tu,then dye tengok EE cam rilaks jewh terus dye cakap EE cam Encik Kacang Holiday(Mr Bean Holiday)cipan punya adik .. sedap sedap dye jewh nak kutuk orang .. :P


Thanks For Read My Blog ^__^

Sunday, 28 August 2011

Sepatah Dua Kata Dari EE


 


wahhh dah nak raya la .. sekejap nye masa berlalu .. tak sempat shopping baju raya .. haha semua nye mak EE yang beli kan .. EE malas nak kua la sekarang ny .. ade masalah wanita sikit .. korang tak payah tau la erk :P .. okayh memandang kan raya lagi bape hari jewh lagi,EE nak amik kesempatan untuk ucap kan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin kalau selama korang baca blog EE ny EE ade sakit kan hati korang,atau ada terumpat korang .. yela EE pon manusia biasa gak yang tak pernah lepas dari melakukan kesilapan .. betul tak?emm teringin nak raya bersuasana kan kampung .. hmm EE tak ada kampung la,EE tak pernah raya kat kampung EE membesar kat Shah Alam,Selangor jewh .. ade sape sape nak culik EE bawak balik kampung korang tak???korang yang ada kampung tu mesti best kan dapat main bunga api masa malam raya tu .. pagi pagi mesti korang pusing pusing satu kampung .. wahh EE nak gak rasa suasana cam tu :'( sob sob T_T .. hmm korang yang balik kampung naik kereta tu hati hati tau .. tak payah la nak bawak laju laju tak lari kemana pon kampung tu .. kang takot nyawa korang lak yang lari dari jasad korang .. okayh la tu jela ucapan hari raya dari EE .. 
Thanks For Read My Blog ^__^

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans