Saturday, 21 July 2012

EE,Puasa & Ponteng



hai korang .. lama EE tak update belog kan .. rindu sesangat *penyakit gedik datang dah* sorry la tau sebab dah lama gila kot EE tak update belog pinkky EE ni.bukan nya apa .. busy dengan life yang agak busy sekarang ni. okayh berbalik pada tajuk entry .. "EE,Puasa & Ponteng" choiii bukan ponteng sekolah la tapi ponteng puasa .. hihi tajuk entry macam banyak benda je EE nak cerita kan?tapi nak cerita pasal pengalaman di bulan ramadhan je ni ha .. yela esok kan dah puasa .. so macam terkenang lak pengalaman masa zaman hingusan dulu ..  zaman zaman tak mau puasa .. EE kecik kecik dulu kan selalu sangat ponteng puasa .. depan mak puasa tapi belakang belakang mak EE minum air paip,errr macam pengotor je kan minum air paip .. tapi nak buat macam mana masa tu budak budak lagi,sanggup minum air paip dari kehausan.. ingat lagi masa EE darjah 5 .. time tu hari pertama berpuasa .. EE pergi toilet cuci muka sambil minum air paip .. mula mula mak tak syak lagi kerja jahat yang EE buat tu .. lama lama mak EE terperasan yang kejap kejap EE pergi cuci muka .. tak sampai sejam lepas tu cuci muka lagi .. last last mak dapat tau gak .. mak EE tanya "kenapa sat sat hang pergi basuh muka?" then EE jawab "orang panas la mak" huhu padahal sebelum puasa tak ada lak buat tabiat nak cuci muka je.bulan puasa je jadi tabiat buruk tu .. bila tengok anak buah EE buat taktik *tak pandai eja* yang sama rasa macam nak tergelak lak .. sebab EE sendiri pernah lalui benda yang sama .. bak pepatah orang tua tua "aku makan garam dulu sebelum kau"  okay la setakat ni je EE cerita pasal pengalaman EE ponteng puasa .. byebye :)

NOTES: selamat menyambut ramadhan Al Mubarak buat semua yang beragama islam :)

Thanks For Read My Blog ^__^

Sunday, 8 July 2012

Eycha Evans in google search :)

Assalamualaikum ..

hai korang,apa khabar?hope korang sihat la kayh :) EE?sihat Alhamdulillah .. sebenarnya EE rasa macam ada mood batak tahap gaban dah ny sebab nama EE dah ada tersenarai dalam google search .. haha batak kan EE ny .. benda macam ny pun nak batak .. orang lain pun ada tersenarai gak tapi tak ada la kecoh satu blog .. hehe nak buat macam mana kan dah terlalu teruja sangat .. sebenarnya EE tak tahu pun yang nama EE ada tersenarai dalam google search tu .. EE dapat tau pun daripada Bunny Rahmat kawan facebook EE tu .. dia bagi link ny tapi EE tak dapat nak tengok lagi sebab time tu EE online guna phone .. disebab kan tak sabar EE cepat cepat mintak kat adik EE lappy EE .. then try search nama EE .. then kat atas tu la hasil nya .. tak sangka lak nama EE akan tersenarai gak .. thanks la erk Bunny sebab bagi tahu .. kalau tak sampai sekarang echa tak tahu apa apa pasal ny .. bagi EE ny satu permulaan untuk EE .. mana tahu lepas ny akan jadi blogger femes macam FL ke kan .. HAHA jangan berangan la echa oitt okayh la tu je EE nak story kat korang .. tak berapa sihat ny .. nak tido jap :) byebye ..

NOTES: bukan senang nak masuk google search tanpa kontroversi .. :)

Thanks For Read My Blog ^__^

Wednesday, 4 July 2012

minah sadis!



hello melloww blogger semua .. di sini EE nak cerita sikit la pasal sorang minah sadis ny .. entah apa entah masalah dia .. macam tak suka je EE kawan dengan kawan dia tu .. boleh pulak dia cakap yang EE ny fakers la,kaki edit la .. perghhh kelakar sungguh .. tak pernah pernah EE edit pic EE .. kalau ada pun just edit coz letak nama EE jewh .. tu pun terpaksa edit sebab ada orang fake pic EE .. kalau tak EE pun malas nak serabut kan picture EE dengan love la burung la .. dia yang kaki edit cakap EE lak .. last last hari sama gak cindy cheah webcam dengan EE .. huhu padan muka .. cindy cheah bengang je kat dia .. yang geram nye boleh pulak dia cakap kat member dia tu yang EE ny over .. heyy perempuan aku kewh kau yang over .. aku dah lama diam kau nak cari pasal kenapa pulak?macam bodoh je nak jadi haters aku .. aku dah tak simpan perasaan dendam pun kat kau .. tup tup now dia macam nak cari pasal balik .. pasal benda kecik pulak tu .. dia jelly sebab kawan dia yang dah bertahun tahun kawan dengan dia tu makin rapat dengan EE and nak kenal kan EE dekat bos dia .. aduyaii dah jelez sangat kau ikut jela sekali .. seriously aku dah malas nak gaduh dengan sesiapa .. cukup la kau buruk kan aku kat CINDY CHEAH tu .. kau buat dia makin tak suka kat kau tau tak?sila la jadi matured sikit ya .. jangan jadi gila macam beruk kena belacan .. cool sudah .. tak lari kemana pun kawan kau tu .. jangan cari pasal ya .. pokok tak akan bergoyang kalau tak ada angin .. kbyee


Notes: thanks cindy percaya i .. you cute sangat masa webcam,milky pun comel :)

Thanks For Read My Blog ^__^

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans