Sunday, 8 July 2012

Eycha Evans in google search :)

Assalamualaikum ..

hai korang,apa khabar?hope korang sihat la kayh :) EE?sihat Alhamdulillah .. sebenarnya EE rasa macam ada mood batak tahap gaban dah ny sebab nama EE dah ada tersenarai dalam google search .. haha batak kan EE ny .. benda macam ny pun nak batak .. orang lain pun ada tersenarai gak tapi tak ada la kecoh satu blog .. hehe nak buat macam mana kan dah terlalu teruja sangat .. sebenarnya EE tak tahu pun yang nama EE ada tersenarai dalam google search tu .. EE dapat tau pun daripada Bunny Rahmat kawan facebook EE tu .. dia bagi link ny tapi EE tak dapat nak tengok lagi sebab time tu EE online guna phone .. disebab kan tak sabar EE cepat cepat mintak kat adik EE lappy EE .. then try search nama EE .. then kat atas tu la hasil nya .. tak sangka lak nama EE akan tersenarai gak .. thanks la erk Bunny sebab bagi tahu .. kalau tak sampai sekarang echa tak tahu apa apa pasal ny .. bagi EE ny satu permulaan untuk EE .. mana tahu lepas ny akan jadi blogger femes macam FL ke kan .. HAHA jangan berangan la echa oitt okayh la tu je EE nak story kat korang .. tak berapa sihat ny .. nak tido jap :) byebye ..

NOTES: bukan senang nak masuk google search tanpa kontroversi .. :)

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans