Friday, 7 October 2011

Edit Blog

 heyy korang dah tidur kewh?EE tak boleh tidur la malam ny .. entah kenapa entah .. maybe tangah rindu kat boyfie tersayang kowt .. forget it,now EE nak cite pasal blog PINK EE ny .. hehe korang nampak tak blog EE dah lain sikit,sikit jela .. haa sebenarnye EE baru lepas edit blog ny .. edit sendiri tau,tak ada suruh siapa siapa buat kan pon .. biasa la tak mahu menyusah kan orang la kata kan :) lagi pon orang zaman sekarang mana boleh dipercayai sangat .. okayh korang tengok la shoutbox EE tu .. comel kan?cewahh dulu buruk jewh ..now dah comel dah,tengok la header EE tu,comel and chubby cam EE kan?haa sekarang blog EE dah ade copyright .. tak tahu ape itu copyright?cuba korang tengok kat bawah sekali tu .. tu la copyright :) ehh ehh background EE pun dah lain la .. pendek kata blog EE boleh dikata kan comel la gak,kan kan kan?*perasan jap* .. lepas ny EE tak mau edit sangat dah blog ny .. coz kalau salah step blog akan terabur(cam blog lama EE,setting dye terabur gila)so yang ada ny dah bersyukur dah,comel dah pon .. kalau EE nak tukar pon just tukar background and header jewh .. yang lain,NO WAY .. okayh la tu jewh nk story
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans