Monday, 17 October 2011

200 Followers





wahh EE bukak bukak blog EE hari ny tengok tengok dah ada 203 follower kat blog EE .. thanks ye pada yang sudi follow tu .. EE hargai sangat sangat .. sorry la ye setakat ny EE belum sedia kan hadiah untuk follower :) tak apa la .. EE bagi kasih sayang jela kat korang kayh .. hehe .. EE hope blog EE pon akan fofular cam blog Fatin Liyana gak .. wahh angan angan tinggi melangit .. tapi kalau usaha InsyaALLAH menjadi gak kan?betul tak?HAHA korang "YE" kan jela .. layan minah suka perasan cam EE ny .. :P alang alang EE dah update ny EE nak bagi tau kat korang yang contest Gadis Freehair/Bershawl dah tamat .. pemenang nye sangat sangat la comel .. nama dia Anis Syafira,umur 17 tahun, dapat votes sebanyak 1,425 banyak kan?huhukk tahniah ye anis .. and thanks coz join contest ny .. nanti kalau EE buat contest lagi jangan lupa join lagi tau .. pada yang tak menang tu jangan sedih sedih or tension tension .. lepas ny ada lagi contest yang EE nak buat .. TUNGGU.........
Thanks For Read My Blog ^__^

1 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans