Saturday, 8 October 2011

kasih seorang kakak kepada adik ♥



 wahhh tajuk entry cam haram jewh .. HAHA,actually sejak dua tiga hari lepas EE teringin sangat nak makan keropok ape entah(lupa dah nama nye,EE tau makan jewh)and masa hari rabu hari tu kan EE ikot akak EE berniaga kan?so masa on the way nak balik umah tu EE suruh la kakak EE singgah kat kedai runcit kat kawasan umah kiteorang tu,borak punya borak tiba tiba sampai umah dah,aiyakkk dye lupa nak singgah kedai .. hmm EE pon lupa gak sebenarnye .. tak apa la EE and akak EE yang lagi sorang pon naik la umah .. malam tadi mak and kakak EE gy mydin beli barang barang dapur .. nak tahu kakak EE beli ape untuk EE?dye beli keropok yang EE nak tu .. hoorayyyy thanks kak mira,dua bungkus lak tu dye beli .. tak cam kakak EE agy sorang tu pelupa ..
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans