Wednesday, 19 October 2011

Kau Tak Layak Digelar Perempuan!!!!

 

 YaALLAH sedih nye EE baca blog akak ipar EE pasal baby yang kena kelar dengan ibu dia yang gila tu .. serius bila EE baca and tengok picture baby ni air mata EE mula mengalir .. kenapa kejam sangat ibu baby ni?ya EE faham mungkin dia terlalu stress coz boyfie dia tak nak terima anak luar nikah yang dia kandung kan tu .. tapi baby yang baru keluar dari rahim dia ni sikit pon tak salah and tak dosa .. yang salah nya dia,kalau dia pandai jaga diri and tak caya lelaki yang tak bertanggungjawab tu 100% tak ada nya benda macam ni nak jadi .. hmm tu la umur 16,tak matang lagi,boyfie suruh buat apa semua nak ikut .. suatu hari nanti baru nak nyesal .. malas nak tulis panjang panjang,bukan nya dia baca pon ..

BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.
Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.
Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek.

“Terdapat sekurang-kurangnya tujuh kesan kelaran pada belakang tubuh, leher, tangan, rusuk selain perut bayi itu sehingga menyebabkan isi perut terburai.

sanggup dia kelar baby dia sendiri :'(
 tahniah la ya pada ibu baby ni coz dah buat dua dosa dalam satu masa .. dia dah berzina and membunuh .. tak apa la baby kecik yang tak berdosa .. kamu mesti dah kat syurga sebab baby yang meninggal terus jewh dapat masuk syurga .. tenang la kat sana ye sayang .. Al-Fatihah ..
NOTES: tak ada naluri keibuan kewh budak ni?anak sendiri pun nak buat macam ni?

Thanks For Read My Blog ^__^

6 sayang echa:

tyra uyura said...

teruk betul kan . rasa macam nak sepak aje budak tu. baby tu hidup lagi time lahir.. Ya Allah .. sedih sangat baca .

Eycha Evans(EE) said...

tyra uyura tw xpe .. xberperikemanusiaan langsung :'(

IQ = Iez Qis said...

well, pendapat IQ, mungkin dia juga seperti kita...tak sangka akan TERbuat, TERmengandung, TERbersalin, dan TERkelar anak sendiri...

hurmmm...tapi siyes sedih...patut memang KENA fikir dulu sebelum buat! macam iklan buang sampah la plak~ huhu

Eycha Evans(EE) said...

IQ-hehe btl 2,tp bdak ny mcm dh xde akal lak .. owg lain xnk ank buang jewh .. dye siap kelar agy .. adoi cian nye baby ny ..

Ayien Ocaca said...

budak ni physco la...
haiwan pon x wat anak cmni....

Eycha Evans(EE) said...

Ayien Ocaca-btl3 (versi upin & ipin)

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans