Thursday, 13 October 2011

Please Use Your Own Picture




heyy korang .. EE nak tanya ny pernah tak orang yang add korang guna picture FAKE/PALSU?tak kira la picture artis ke picture cartoon ke?pernah?tak pernah?tipu Photobucketkat facebook EE tu kan,banyak gila orang add EE guna picture artis korea la,picture moto la,helmet la .. hello kawan tak nampak kewh dah terang lagi bersuluh EE tulis kalau nak add guna picture sendiri .. EE tak mau kawan dengan domokun tapi nak kawan dengan korang la ..Photobucketplease la guna picture sendiri,kenapa?buruk sangat ke muka korang tu?ada 116 yang add EE guna picture FAKE .. sorry ye EE bukan tak nak app tapi EE terpaksa tekan NOT NOW .. kan lagi baik kalau guna picture sendiri  PhotobucketEE pon nak tahu jugak dengan siapa EE berkawan ..
Nota:untuk sesiapa yang add EE guna picture artis korea and sewaktu dengannye .. sila la tukar letak picture korang ye,EE just tekan NOT NOW bukan cancel terus .. so EE masih berperikemanusiaan la,kan kan kan?

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans