Thursday, 27 October 2011

Contest Datang Lagi !!!!

THIS IS STICKY ENTRY , SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :-
  • Semua layak join,tak kira korang lelaki mahupun perempuan
  • 10 peserta terawal EE akan bagi 50 vote percuma untuk korang,yang lain 30 vote percuma
  • Upload kan gambar korang tengah hangout,sambut bday atau jalan2 dengan BFF korang,dekat wall page EE(gambar tengah clubbing tidak dibenarkan)
  • Bebas mengikut gaya tersendiri(bagi peserta perempuan,pakaian jangan yang menjolok mata/seksi)
  • Fake picture tidak dibenarkan join,sekiranya korang fake,penyertaan korang terbatal serta merta.
  • Maklumkan kepada rakan facebook korang supaya mengundi gambar taruhan korang.
  • Korang juga boleh mengajak rakan facebook korang untuk join contest ini.
         50% undian EE,50% undian rakan facebook korang. 

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI :-
  • TEMPAT PERTAMA: Topup Rm60 (Maxis,Celcom & Digi)
  • TEMPAT KEDUA:Topup Rm30 (Maxis,Celcom & Digi)
  • TEMPAT KETIGA:Topup Rm10 (Maxis,Celcom & Digi)
 CARA JOIN :-
1.LOG IN facebook korang dan search Eycha Evans (EE)
2.Upload kan gambar korang tengah hangout dengan BFF korang dekat wall page Eycha Evans (EE)
3.Selepas gambar korang dimasukkan dalam album CONTEST BFF korang boleh mula ajak rakan facebook korang vote gambar korang.
4.Jangan tag ataupun bagi link gambar korang kat EE ye,sebab mungkin tak sampai kat EE.
5.Bagi peserta yang ada blog korang wajib follow blog EE bagi memudah kan korang tahu perkembangan contest ini.
6.Ambil banner kat atas tu letak lah dalam blog korang dan buat lah satu entry mengenai contest ini.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN :-
27 jan 2012

AMARAN :-
jika berlaku kesilapan semasa vote gambar,EE tidak akan bertanggungjawab .. jadi pesan lah pada rakan facebook korang supaya vote gambar korang yang ada dalam album CONTEST BFF .. bukan yang kat wall page EE .. 

NOTES:kalau peserta tak sampai 30 orang,contest ini akan dibatal kan serta merta

Thanks For Read My Blog ^__^

27 sayang echa:

anis asha said...

If gambar tu gambar org lain , but saya yg snap mcm mane ?

CHayuNK aNNA said...

salam...
sis da j0in tapy nak j0in untuk an0ther pixture...
ley x????

Eycha Evans(EE) said...

anis asha-camne tu?
CHayuNK aNNA-waalaikumsalam,boleh jewh

si gadis said...

http://planetpinksigadis.blogspot.com/2011/10/contest-bff.html
sy join :)

Yunie :) said...

http://mysterypurpleguyhere.blogspot.com/2011/10/contest-bff.html
saya join :)

syiera nzaray said...

http://vvipglewsaia.blogspot.com/2011/11/contest-bff.html
saya join :)

Ashida Md Anuar said...

http://shidalurve7408.blogspot.com/

nor fatihah said...

saya nak join :)
http://opahluvunnie.blogspot.com

nurul ezzatie zulkarnain said...

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2011/10/contest-bffbest-friend-forever.html

done..

anilza said...

http://kauakudanmereka.blogspot.com/

JeehaOligoholic said...

http://oligoholic.blogspot.com/2011/11/contest-youmebff.html

Yulea Maysara said...

http://yuleamaysarapunyastory.blogspot.com/

MiMiNadam said...

http://cikmiminheart.blogspot.com/2011/11/contest-from-ee.html

done do two at the same tyme (;

anis said...

http://kaubacasinipastudiam.blogspot.com/2011/11/contest-bff.html

Atirah ★ said...

sy join...
http://atirahhayati.blogspot.com/2011/11/contest-bff.html

aisya said...

sy join..=)
http://purpletext.blogspot.com/2011/11/contest-my-bff.html

Si Sotong Manja said...

SM join :))

http://jemarisangsotong.blogspot.com/2011/11/bila-jemari-mula-menari-hye-there-how.html

acu~lorh~ said...

nk j0in :)

http://acu-lorh.blogspot.com

Pwincess Charly ♥ said...

nak join :)

http://kuadadia.blogspot.com

Dila Zaharin said...

http://dilazaharin.blogspot.com/2011/11/saya-nak-menang.html

i follow this contest, and check it out my blogger :)

nur badryieah said...

klaw nk msokkan gmba kwan boleh tak ?

angry_bear said...

mcam mna nk contest ni sis...

adilah-angrybear.blogspot.com

Eycha Evans(EE) said...

good luck semua :)

G.M.P said...

dah msuk contest ni & dah buat entry pasal contest tu :)
http://siblingsitukami.blogspot.com/2011/11/bff-contest.html

Nursallehah Radcliffe said...

http://mysuperboyfie.blogspot.com/2011/11/contest-bff-by-eycha-evans.html
Dh post and dh buat entry.ehhe

dyy said...

Me join this contest. view mine, http://cuba-baca-je.blogspot.com/2011/11/contest-bff.html . btw, im done following your blog :)

aisyah sweetie said...

saye join..:)

http://aicha-needsomeone.blogspot.com/2011/12/contest-my-bff.html

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans