Saturday, 15 October 2011

Kesan Pakai Contact Lens


 kita sebagai kaum HAWA tak pernah lari dari dunia kecantikan,pendek kata dari hujung rambut sampai hujung kaki nak nampak cantik jewh .. kan kan kan?salah satu daya tarikan perempuan yang lelaki suka ialah mata .. so tak hairan la kalau lelaki cakap dia terpikat kat korang sebab mata korang yang menawan tu .. yeahhh perempuan pun mula la terkejar kejar pergi kedai cermin mata nak beli contact lens nak bagi mata berwarna warni lak .. tapi tahukah anda bahawa ada bahaya nye pakai contact lens selalu?tahu kah anda bahawa anda sudah terkena cancer mata?tahu kah anda yang anda bakal buta?dan tahu kah anda boyfie anda sedang mencari kekasih bermata menawan yang baru?hahaha mana tak nya mata korang yang menawan dulu dah tak rupa mata dah .. boyfie korang suka mata ori korang la,yang gatai gatai nak pakai contact lens buat apa?tengok la mata kat atas tu,cantik ke?nak ke mata korang jadi macam tu?tak nak kan?so jangan la selalu sangat pakai contact lens ye .. pakai bila hari raya or hari hari penting dah la .. pernah sekali tu EE jumpa dengan seorang kakak ny,dia gy kerja hari hari pakai contact lens warna kelabu .. entah macam mana la nasib mata dia nanti ..

PENGAJARAN:sayangi lah mata anda
Nota:EE pakai contact lens setahun sekali jewh(time raya),tu pun pakai sekejap jewh .. lepas raya bukak balik :P

Thanks For Read My Blog ^__^

7 sayang echa:

Qaseh Izana said...

sy x prnah pakai lg cntct lens....

Eycha Evans(EE) said...

EE pernah bnyk kali gak,tapi pakai masa hari raya jewh la :)

JaNnaH said...

ala baru beli contact lens.. huhuhuhu takot lak

Eycha Evans(EE) said...

JaNnaH-Xpe jgn pkai slalu

mawaddahhanaani said...

Nasib lah memang tak suka pakai yang palsu palsu ni . Mata ori actually lagi cantik kan daripada mata mata palsu ni .

Eycha Evans(EE) said...

mawaddahhanaani-tw xpewh :)

Shyra Azam said...

eei..tkot laa..ingtkn bru nk beli..tp skrng daa bnyk sngt cter psl kesan pki lens..rasenye better xyah pki la kot..:))

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans