Tuesday, 11 October 2011

happy birthday hazreen

 


 wahh dah hari selasa,hehe by the way ahad lepas EE gy celebrate birhday anak buah EE yang kedua tahun :) dah besar dah dye .. kiteorang gy sambut kat cyberjaya jewh .. tapi best gak coz pemandangan kat taman cyberjaya tu cantik gila .. yang tak best nye birthday boy hampir hampir lemas,yaALLAH kalau tak mesti tarikh 9 hari bulan 10 tu jadi tarikh paling sedih untuk family kiteorang :'( masa birhday boy si hazreen tu lemas tak ada sesiapa yang tahu dia lemas coz semua tangah busy urus kan majlis .. EE and yang lain lain lak tak sampai situ lagi time tu .. kalau EE ada EE la yang selalu nak tengok kan anak anak buah EE .. nasib baik masa anak buah EE nak lemas tu abang dia yang umur 7 tahun tu ada .. abang dia la yang tarik tarik adik dia .. nasib la abang dia pandai fikir takut adik dia lemas .. lepas tu anak buah EE yang lagi sorang,(umur dia 10 tahun pon tolong tarik gak) .. Alhamdulillah birhday boy selamat .. siap dok senyum senyum agy dia lepas tu,HAHA  dia tak tahu yang semua orang risau kan dia .. lepas sambut birhday dia,kiteorang semua gy mandi lak *EE tak mandi coz lupa bawak baju* punya la happy anak anak buah EE tu dok mandi .. sampai tak nak balik,berjam jam gak la dyeorang mandi :) dah malam tu baru kitaorang balik .. dari pukul 1 petang sampai la 9 malam kiteorang duk kat cyberjaya jewh .. best wooo .. k la tu jewh cerita terbaru .. byebye :P

P/S:tak sabar nak sambut my birthday lak :P nak kumpul hadiah banyak banyak ..

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans