Tuesday, 11 October 2011

short itu pendek





short itu pendek .. HAHA korang tau tak apa yang pendek sangat?hehe entry ny la yang pendek .. okayh okayh EE nak cite ny .. hari tu EE ada bergayut dengan MIA,masa tu dia on the way balik dari shopping dengan family dia so dia rindu EE and dia pon call la EE .. aww aww happy nye rasa Photobucketborak punya borak tiba tiba MIA bagi papa dia cakap .. lol ngokk la MIA ny,wat segan jewhPhotobucket tapi kan EE ingat papa dia garang Photobucketrupa rupanye,papa dia sporting gak .. siap jemput EE datang rumah agy :P hehe nanti lah ye uncle,nanti Eycha gy sana Photobucket untung la dapat bakal mertua yang sporting macam tu Photobucketthanks ya bie coz call and bagi bby cakap dengan papa .. i love you so much Photobucket apa macam?pendek kan entry EE kali ny?hikkhokk .. kbaii
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans