Friday, 30 September 2011

Kelas Memandu


 
heyy korang,huhu boring la hari ny kan?korang nak tahu tak?sekarang kan EE tengah belajar drive kereta 
hari ny dah hari ketiga la EE belajar drive .. mula mula memang cuak gak,lepas tu rasa seronok pulak .. sepanjang tiga hari belajar drive ny,macam macam pengalaman EE dapat tau,First day EE cuak time nak U-Turn kat simpang tu,perghhhh susah gila la nak U-Turn .. sampai hari ny EE cuak kalau sampai kat tempat nak U-Turn tu .. susah beno,sampai kalau sampai kat situ mesti kakak EE pegang handbrek *aiyakkk betul ke EE eja tu* hari kedua lak EE dah mula berani bawak laju sampai nak termasuk dalam longkang besar kat tepi jalan raya .. *hohoho kalau tak mesti EE dah arwah* tapi anak buah EE cakap EE hebat,macam orang nak drift .. kakak kakak EE lak cakap merbahaya coz sepatut nye kalau nak pusing kena bawak kereta perlahan lahan sikit .. kalau tak,takut tak boleh kawal lak .. hee mana la EE tahu,jiwa lak tengah muda(muda la sangat),hari ketiga lak banyak sikit dugaan abang ipar EE asyik ganggu EE jewh .. adoi jadi mengelabah jewh EE time abang ipar EE bawak moto depan kereta yang EE drive tu .. risau lak takut terlanggar dia,yela EE bukan nye pandai sepenuh nye pon .. nasib baik lepas tu dia duduk bawah pokok lak tunggu wife dia .. gangguan yang tu dah tak ada,tiba tiba ada gangguan lain lak .. ada cina tu bawak kereta laju nak mampos .. EE punya la terkejut sampai gy tekan minyak agy,sepatut nye kena la brek cepat cepat ..akak EE pon terkejut gak sampai dia lupa nak tarik handbrek .. dia pun duk jerit gak,adoiyaii cikgu yang tak boleh diharap langsung .. huhu sorry kak na :P apa apa pun EE enjoy  sangat belajar drive kereta.. senang jewh rupanya drive kereta .. ingat kan susah .. hohoho okayh la .. tu jela story nye ..

P/S:EE dah pandai drive nanti EE bawak korang jalan jalan okayh? ^__^
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans