Tuesday, 6 September 2011

OMG !! now i got nokia c3

yahoo.com.my tu jela ungkapan yang EE boleh ungkap kan sekarang ny .. coz EE dah ade fon fav EE,yupss fon nokia c3 yang EE idam idam kan sangat tu .. ALLAH S.W.T jela yang tahu perasaan EE sekarang ny .. EE beli fon ny kat kawasan umah EE gak .. malas nak kua KL .. jauh beno nak gy sane .. ny pon akak EE yang gy beli kan sebenarnye .. sepatut nye akak EE nak beli awal sikit tapi husband dye malas lak nak kua hari tu .. so esok tu baru dye gy beli .. masa akak EE pergi tu EE asyik senyum and berangan sorang sorang jewh .. yela nak dapat fon idaman hati la kata kan .. masa akak EE sampai kedai fon tu akak EE call EE,dye tanya EE nak warna apa,so EE cakap la nak warna pink .. then akak EE cakap pink tak cantik la dah banyak orang guna .. so borak punya borak EE pilih warna putih .. masa akak EE balik tu akak EE pon bagi la plastik berisikan plastik .. wahh berdebar debar nye nak bukak .. masa EE bukak tu kan nak tahu jadi apa?rupa rupa nye dalam kotak tu kosong,tak ade fon .. EE pon tanya la akak EE,akak EE pon tanya suami dia .. boleh lak suami dia pon tak tahu .. then akak EE cakap,tadi abang letak atas meja abang amik tak?lepas tu suami dia cakap tak .. uwaaaa menangis dalam hati .. mata pon berair gak la .. lepas tu EE tengok fon tu ada atas paha akak EE .. cisss wat orang panik jewh dyeorang tu .. nak fon nokia c3 ny sejak EE couple dengan Mohd Faizal Nafi agy .. sekarang baru dapat ..  thanks kak mira and abang iwan coz bersusah payah gy tolong beli kan fon ny :)

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans