Wednesday, 28 September 2011

Facebook makin pelik

korang sedar tak yang semenjak dua tiga kucing berlari menjak ny facebook dah macam pelik sikit?actually bukan pelik sikit kowt tapi pelik banyak .. terkejut beruk EE bila bukak bukak Facebook gambar gila besar  .. tu tak apa la senang sikit an nak tengok,tak ada la kita susah susah nak bukak kat album member kita(tapi EE still suka Facebook yang lama)yang EE panas hati nye ada benda semak samun kat tepi tu .. cam mencacat kan pandangan jewh kan?tak gitu?HAHA .. jom kita tengok apa pasal Facebook baru yang EE tak suka

KLIK KAT GAMBAR UNTUK KELIHATAN LEBIH MENAWAN ^__^
 kadang kadang nampak dah macam twitter pulak,kenapa facebook tak mahu jadi diri sendiri?*haha buat macam facebook ny manusia lak* tapi boleh tukar kepada yang lama balik kalau nak .. ermm yang sedih nye facebook orang lain tukar ke English(UK) terus jadi macam yang lama kan?yang EE punya tak jadi pon,tukar kepada bahasa melayu baru jadi cam yang lama ..  
Thanks For Read My Blog ^__^

1 sayang echa:

AIDA AHMAD ♥ said...

heyy . macam mana nak buat background kat FACEBOOK ? hehe ^^

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans