Sunday, 4 September 2011

Kem-Pink 3 hari 2 malam

 raya tahun ny sama jugak cam 11 tahun yang lepas EE and family gy camping kat batang kali .. korang tahu tak batang kali kat mana?batang kali tu dekat dengan Genting jewh .. maybe kalau naik lagi 600 meter sampai la genting :) .. best tau camping kat batang kali coz air dye gila sejuk,kalau bangun awal kan memang EE tak akan mandi la kat situ .. pukul 4 petang baru boleh mandi .. HAHA .. yang penting duk sana EE rasa tenang jewh .. hilang segala masalah sekejap .. soal takot tu EE rasa EE tak perlu takot kowt coz family EE ramai .. lain la kalau family EE ade 2-3 orang jewh .. ye tak?hmm bulan 2 hari tu EE ada cakap yang EE takot kan?coz nampak something yang mengerikan .. tapi baru baru ny EE jadi berani lak .. EE nak buang air waktu malam mana ada ajak mak agy dah .. yeayyy EE hebat,EE hebat .. <--- poyo jewh minah ny .. nasib baik gy kali ny EE tak ada sakit sakit perut .. last day jewh cirit birit sikit tu pon masa nak balik dah ..
anak anak buah ku yang tersayang
antara khemah khemah family EE

P/s:tiba tiba cite pasal kem pink lak,lupa nak cite pasal raya, ^__^ tak apa nanti EE cite pasal raya lak kat korang kayh 

Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans