Saturday, 24 September 2011

Suka Suka Suka :P

gambar sekadar hiasan
 heyy guys .. wahh baru sekarang EE ade masa nak update blog .. huhu busy nan contest lorh .. sorry ye blog pink ku kerana sudah lama meninggal kan mu .. cehhh cam couple yang tengah hangat bercinta lak .. hee by the way ape la yang EE suka sangat tu .. EE suka coz baru lepas gy tengok baby kecik la masa ahad dua minggu yang lepas(choiii cerita dua minggu lepas baru nak masukkan sekarang)tak kisah la,tapi baby tu gila comel .. macam EE gak,hehe camne boleh comel cam EE lak ny?padahal tak ade kena mengena pon?HAHA EE berangan jewh kowt .. muka baby tu macam mama dye la,tak kan la macam muka EE .. tapi kan yang sedih nye,EE tak dapat dukung and kiss dye :'( bukan apa,takut mama dye tak suka pulak kan .. EE dah ler suka baby .. tak sabo pulak rasa nye nak kawin .. ada baby sendiri boleh la kiss 24 jam sampai my baby pengsan .. hikhokkk EE kejam kan kan kan?ok la tu jewh story terbaru .. byebye .. i love you reader ..
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans