Thursday, 8 September 2011

Gado Gado

muka dia cam papa shin chan kan?handsome :)

aiyakkk apahal pelik sangat tittle entry kali ny???apa pon tak boleh la EE ny .. HAHA woit woit,gado gado pon tak tahu ke?no no no bukan makanan tu .. gado gado is bergaduh la .. adoiyai .. penat la hari hari gaduh nan my hubby tu .. panas baran gila la dia tu .. grrrr kalau dekat dah lama dah tumbuk tumbuk perut dia yang buncit tu .. ada pulak dia jeles EE calling sedare EE,sedare perempuan lak tu .. hehe bukan apa,EE dah janji mau call dye tapi dye makan punya la lama .. emm maybe lepas makan dye terus drive balik umah kowt .. EE ingat dye dah bobok(tidur) tak nak membazir punya pasal EE pon call la sedara EE .. dalam 15 minit kiteorang bergayut Hubby EE text EE,masa tu EE tak perasan lagi lepas tu EE dengar bunyi tuttt...tuttt EE pon tengok la screen phone EE .. Oh my gosh that my hero .. apa lagi EE pon terus cakap kat sedara EE "okayh la wei laki aku dah call la,bye" tak sempat sedara EE says bye agy EE dah tekan letak .. nak cepat punya pasal .. then sampai mesej lak ..
My Hubby:gyut ngn cpe eak..hurm..
EE:nan sedare syg jewh,syg ingt b dh tdo ..
My Hubby:k. (adush dye majok LOL)
EE:b marah kewh?
My Hubby:Hurm..ikOt la..k la..g la gyut dlu eak..bsOk2 la gyut..
bla bla bla ..
terus EE call dye .. pastu dye asyik majok jewh .. suruh bergayut nan sedara EE lak .. yang best nye kan gaduh kali ny kiteorang guna bahasa masing masing,dye cakap pahang,EE cakap Perak .. huhu ntah dye paham ke tak ntah EE cakap .. for my bie ucuk Mohd Faizal Jaafar,udah udah la tu majok nye .. sayang tak reti la pujuk pujuk ny .. and sayang tak mahu gaduh gaduh .. benda boleh settle kan bie ..?please jangan majok lama lama .. 09/09 ny genap dua bulan kita couple kan .. i love you so much bie .. sayang tak kan lepas bie sampai bila bila .. sayang payjal ketad ketad muahhhh :*

P/s:Entry kali ny banyak ayat berganda,kan kan kan?haha bio ler .. ate kome bace jele .. teman dah penat menulis tau idok?
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans