Tuesday, 13 September 2011

Macam Macam Ada,Macam Astro

hello korang :) lama jugak EE tak update blog kan?sampai berhabuk,berdebu,bersemak samun,bernyamuk berular .. wahh melampau la tu sampai dah cam zoo negara lak semua jenis binatang ade dalam blog EE .. emm macam macam masalah la datang pada diri hidup EE sekarang ny.. terbaru EE ade krisis sikit dengan Hubby EE .. dah 3 hari gaduh .. tak pernah gaduh lama macam ny .. rindu kowt kat dia .. rindu sangat sangat .. kedua,sekarang ny EE tak berapa sihat la .. dah nak mati gamak(agak) nye ..  hmm dah 2 hari tak makan .. badan pon dah kurus kering macam ikan kering .. tapi demam demam pon contest kat fanpage EE tetap diutama kan :) okayh la tu jela perkembangan badan terbaru EE .. kbaiii
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans