Friday, 30 September 2011

Playboy Yang Paling Merbahaya

 heyy korang :) dah makan?dah minum?dah berak?huhu tak senonoh jewh EE ny kan,jangan la marah .. EE tanya jewh kan?emm ny EE nak tanya kat korang(FOR GIRL) korang pernah tak couple dengan playboy?ala lelaki yang kaki betina tu?pernah?ganas tak dia?tak sangat kan coz kita tahu dia playboy .. tapi kan EE pernah couple dengan playboy yang sangat sangat bahaya .. sebelum couple yaALLAH semua nye dia sanggup terima .. jauh kewh dekat kewh dia sanggup terima coz sayang la konon nye kan .. tapi kan,lepas dua bulan dia akan berubah,mula la bagi alasan jauh la tak boleh la kalau tak jumpa,ajak kita pindah duduk dekat dengan dia la,EE pon hampir hampir nak pindah duduk dekat dengan Ex EE dulu,tapi lepas dengar dia cakap lepas EE duduk sana pun dia nak tengok dulu EE macam mana,erm apa makna nye tu?makna nye kalau dia rasa dia tak suka kita dia bia jela kita terkontang kanting kat sana,dia biar jela kita sebatang kara kat sana .. padahal nye dia duk minat kat betina lain dah .. al-maklum jela,EE kan gemok macam "TONG GAS" pastu lak dulu duk saje saje dia hantar mesej yang berbunyi "sayang,i love you la" pastu bila ditanya kenapa tiba tiba cakap macam tu,dia jawab macam ni "bukan bie yang cakap,tapi hati bie yang cakap .. bie tulis jewh" wow pandai jewh kan playboy nak ayat kita bagi kita cair .. pastu bila taknak dia buang la kita macam dia buang sampah sarap ..pada adik adik yang baru nak mula kenal apa itu "CINTA" tolong la pilih pilih sikit bakal boypren ye,jangan terlalu mudah percaya lelaki,nanti korang akan sakit macam sys EE .. hmm EE dah mula benci dengan lelaki la .. EE dah susah nak berkawan rapat dengan lelaki lagi dah hati EE ny dah banyak terluka sebab lelaki :'(
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans