Thursday, 5 April 2012

Hurmm :'(



heyy blogger dan readers yang masih setia buka blog EE yang sekali sekala baru terhapdate ni .. korang apa khabar?hurmm EE sihat je badan pun dah makin gemuk la .. seriously EE benci tengok susuk tubuh EE sekarang ni .. memang gemuk gila .. selama ni EE degil,tak dengar cakap mak .. mak EE selalu marah bila EE makan banyak banyak,mak EE selalu cakap macam ni "jangan makan banyak banyak cha,nanti badan hang gemuk susah" tapi EE tak pernah amek port dengan ape yang mak EE cakap .. tadi terbukti badan EE dah gemuk macam badak .. baju yang EE baru pakai 6 bulan lepas dah tak muat EE nak pakai tadi kalau tak muat sikit tak apa,ni memang tak boleh nak pakai langsung .. menangis la jugak EE tadi .. hurmm macam mana ni?EE sangat sangat la tak suka makan apa jenis ubat pun .. menyesal nye tak dengar cakap mak dulu .. menyesal sangat sangat .. :'( sekrang ni EE dah hilang keyakinan nak bergaya dan pakai baju cantik cantik .. bila pakai baju body mesti nampak buncit je perut EE .. nak keluar pun dah malas .. bila keluar mesti ada perempuan gelak kan EE .. now mesti dah makin susah EE nak dapat boyfriend .. tak apa la redha jela dengan ketentuan ALLAH S.W.T .. kalau ada,ada la jodoh .. hurmm mulai hari ni EE tak kan bercinta dengan sesiapa pun selagi EE tak kurus ..
Thanks For Read My Blog ^__^

2 sayang echa:

taty nadiah said...

i tag u

Cik Amal said...

tak pe, macam teddy bear sikit
sedap dipelok pelok
nice jalan jalan ur blog


ppolkadot54@yahoo.com

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans