Wednesday, 20 June 2012

Still berblogging

 
 Hyep korang .. Lama EE tak update blog kan?saja menghilang kan diri buat sementara .. Haha actually EE tak ada masa la nak update blog .. Sebab online pun guna phone je .. Ni pun pinjam ipad akak ipar jap .. Nak melepas kan rindu kat blog pink EE ni .. Yela dah dekat setengah abad tak update .. Korang apa khabar?mesti korang rindu dengan EE kan?jangan risau EE still akan menghapdate blog ni .. InsyaALLAH mulai bulan ni EE akan aktif berblogging balik .. Korang tunggu kemunculan semula celoteh EE kayh .. Banyak suka duka yang EE nak share dengan korang ni .. Okayh la setakat ni dulu EE update .. Byebye follower tersayang ..
Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans