Thursday, 22 November 2012

Pemenang Contest "Raya 2012"

 
hye .. masih kah korang semua ingat dengan contest RAYA 2012 yang echa buat tu?dah lama contest tu berlangsung,okayh  straight to the point jela erk nak cepat ni,nak keluar dengan family dah .. echa nak umum kan pemenang nye ni peserta sekalian .. are you ready?mai mai tengok muka pemenang nye .. 

TEMPAT PERTAMA
Berjaya menguumpul 812 LIKE ditambah like tambahan dari echa dia berjaya mengumpul 862 LIKE..
hah hijau tu uollss,jangan jelez :) apa pun TAHNIAH buat akak ni sekeluarga ..

TEMPAT KEDUA
Berjaya menguumpul 695 LIKE ditambah like tambahan dari echa dia berjaya mengumpul 745 LIKE..
blue team .. yang ni adik beradik kot *adik beradik la tak kan bf gf pulak kan* .. TAHNIAH ye .. and kepada yang join thank you so much meriah kan contest ni ..



Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans