Monday, 12 November 2012

Pemenang Contest "Sporting Habiss"

 
auwchakkk!! hi korang...lama tak jumpa kan *jumpa?* hehe lama tak jenguk belog echa kan?sampai hati korang kan .. tau la echa dah jarang update belog,korang pun dah tak sudi baca belog echa kan .. hahakk touching lebih pulak .. okay lah korang still ingat contest yang dianjurkan oleh Eycha Evans blogger yang tak berapa tip top tu? *ehh tu aku la* apa?tak ingat?tak ingat sudah .. okay pemenang nye dua orang .. tempat pertama orang nye mesti la perempuan .. yang kedua pulak seorang lelaki orang nye lawak tau korang tengok gambar dia pun mesti korang akan faham perangai dia macam mana .. sumpah lawak echa pun suka kawan dengan dia .. time echa nangis hari tu dia la tukang pujuk .. =,=' haihh si echa ni buat dah .. dah mula lari tajuk dah,hehe sorry TERfelling pulak  .. okay dah dah jom kita tengok muka muka pemenang contest echa tu TEMPAT PERTAMA 

  
dia berjaya mengumpul 659 LIKE ditambah dengan LIKE percuma yang echa bagi so semua nya 689 LIKE .. dan dia berjaya memenangi hadia topup rm50 ..
 TEMPAT KEDUA
 
dia berjaya mengumpul 305 LIKE ditambah dengan LIKE percuma yang echa bagi so semua nya 355 LIKE. dan dia berjaya memenangi hadia topup RM30 and dia dah janji nak share dengan echa kalau dia menang ..haha tak ada la saja gurau gurau .. tak kan la echa nak mintak kat dia mesti la dia nak bergayut dengan awek dia ke,crush dia ke .. hmm cedih :'( .. haha by the way TAHNIAH kepada pemenang and TERIMA KASIH pada yang join,meriah kan contest echa ni .. 
Notes: kepada yang kalah cuba lagi lain kali okayh?


Thanks For Read My Blog ^__^

0 sayang echa:

Post a Comment

 
Blog Ini Hak Milik Eycha Evans